Šafářová drží Plekance pěkně zkrátka! Nesmlouvavý vzkaz jeho kamarádovi | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Šafářová drží Plekance pěkně zkrátka! Nesmlouvavý vzkaz jeho kamarádovi

Lucie Šafářové chce mít Tomáše u sebe.
Lucie Šafářové chce mít Tomáše u sebe. (Foto: Marek Patek David Kundrát Martin Hykl Pavel Machan, Facebook)

Hokejista Tomáš Plekanec se ještě před rozvodem s Lucií Vondráčkovou vrátil do Česka, Vypadá to ale, že svobody si v domovině příliš neužívá. Jeho nová přítelkyně Lucie Šafářová si ho chce držet pěkně u sebe. Nejraději by ho nepustila ani do Kladna za Jaromírem Jágrem.

Krátce po příletu Čech zamířil hokejista Tomáš Plekanec za Lucií Šafářovou do Brna. Tam si užili nějakou tu romantiku a známá tenistka by si ji zřejmě chtěla užívat i nadále. „Kdepak, Tomíka ti nedám,“ vzkázala Lucie Šafářová prostřednictvím sociální sítě samotnému Jaromíru Jágrovi.

Právě Jágr je totiž vlastníkem hokejového klubu Rytíři Kladno, za který se chystá hrát i budoucí bývalý manžel Lucie Vondráčkové. „Jediné, co teď vím jistě, je, že po zranění začnu pár zápasů na Kladně,“ uvedl Plekanec pro ČT. „Příští víkend hraje Kladno Kladno doma dvojzápas, tam bych chtěl už nastoupit, když budu zdravý,“ prozradil Tomáš, kterého stále trápí bolavá záda.

Dokonce je možné se na ledě objeví na ledě spolu. „Jarda je připraven, takže je to jedna z variant,“ dodal hokejista. Snad mu tyto plány nezhatí ani nemoc ani jeho láska Šafářová.

 Vondráčková o krachu vztahu: Rychlost rozchodu byla zběsilá!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
AliAlice
26. 11. 2018 • 15:42

Šafářová si svoji úspěšnou kariéru vybudovala sama ,na rozdíl od protekční Vondráčkové,která si začala hrát na hvězdu,a navíc její kariéru financoval manžel,i když je pouze průměrná zpěvačka i herečka a ...A pořád se neobouvejte do Šafářové.Kdyby to Plekancovi s Vonráčkovou fungovalo,tak by to s ní neskončil !!!

pea.p
22. 11. 2018 • 13:42

A ty si tak inteligentní, že si myslíš, že chlapi opouští jen ty ženy, které za nic nestojí. To je všeříkající. Viděla sem hodně chlapů, kteří začali myslet spodkem a opustili manžely i děti. Některým to později došlo, ale už nebylo cesty zpět.

majojo
21. 11. 2018 • 19:22

No tak si našel vypetenou raketu - a ještě ošoupanou. Záleží na tom, jak budou oba pohotoví - jestli trefí dřív on ji pukem nebo ona jeho tenisákem.

majojo
21. 11. 2018 • 19:14

Pleky je anděl. Cizoložství na Vondráčkovou vytáhl, až když se provalila jeho avantýra. A chlapi, zvlášť ti zpovykaní dpočasným úspěchem a prachama, prostě nejsou monogamní. Když ucítí jiné feromony, vydají se na lov, i kdyby měli doma řti milované potomky a andělskou manželku.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.