Čekání na smrt si zpříjemňuje po svém: Podivné přání smrtelně nemocné dívky (26)! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Čekání na smrt si zpříjemňuje po svém: Podivné přání smrtelně nemocné dívky (26)!

Lilith se nechává vykrmovat, sama prý nic nejí.
Lilith se nechává vykrmovat, sama prý nic nejí. (Foto: Twitter, ara)

Lilith z Azorských ostrovů trpí talasemií. Jedná se o onemocnění krve, které souvisí s poruchou tvorby hemoglobinu. U Lilith tento stav způsobil jaterní encefalopatii, což je závažná komplikace jaterní cirhózy. Když šestadvacetiletá dívka zjistila, že za pár let zemře, začala se soustředit na svůj sen. Chce se stát nejtlustší ženou na světě.

Mladá žena už váží 189 kilogramů, ale nevykrmila se sama. Lilith se stala členkou komunity, která obezitu a krmení považuje za sexuální fetiš. A nekrmí se tak sama, vždy trpělivě čeká, dokud ji někdo nenakrmí, anebo se jí aspoň nepostará o jídlo. Vzhledem k tomu, že když se k tomuto společenství přidala, vážila 50 kilogramů, je jasné, že ostatní členové komunity na ni rozhodně nezapomínají.

V pubertě přitom Lilith trpěla anorexií a jídlo pro ni bylo utrpením. Pak ovšem našla zalíbení ve feedismu. „Je to fetiš zahrnující jídlo, fetiš pro zvyšování hmotnosti. Jste-li podavačem, tak někoho nakrmíte a pomáháte mu zesílit. Jste-li krmeným, nejíte ni, co vám neposkytne podavač. Nikdy nevím, co a kdy mi k jídlu podavač poskytne,“ vysvětlila britskému The Sun s tím, že nad vlastní váhou tak nemá žádnou kontrolu.



Přečtěte si
vemenozmojistary
20. 11. 2018 • 23:42

To chcípne dřív, než se naděje, prase hnusný! 👎 👎 👎 👎 👎

jasnovidec01
20. 11. 2018 • 14:00

Kráva,nic víc.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.