Vondráčková na koni, hokejista v potupné roli prosebníka | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Vondráčková na koni, hokejista v potupné roli prosebníka

Vondráčková s Plekancem svádí bitvu o stamiliony!
Vondráčková s Plekancem svádí bitvu o stamiliony! (Foto ara)

Vrátil se do Česka, aby mohl trávit více času se syny. Jenže jeho budoucí bývalka má jiné plány a možná se tak trochu mstí! Známá zpěvačka totiž návrat do rodné země neplánuje a slavný hokejista tak možná bude slavit svátky jen s milenkou.

Lucie Vondráčková (38) podle informací Blesku nemá v plánu pouštět syny za jejich otcem za oceán, a to ani kvůli blížícím se vánočním svátkům. Tomáš Plekanec (36) právě proto, aby byl nablízku dětem ukončil kariéru v NHL a soustředil se na získání místa v české extralize. Jeho (stále ještě) manželka mu ale hází klacky pod nohy, a pokud ji nepřesvědčí finančně, bude muset za dětmi do Kanady nebo trávit Vánoce jen s jeho milenkou Lucií Šafářovou (31).

Vše teď tak závisí na české zpěvačce, která s hokejistou vede bitvu o stamiliony! „Buď Tomáš uslyší na její finanční požadavky, nebo může na děti v Česku zapomenout,“ řekl Blesku zdroj z »Plekyho« okolí.  Pokud mu tedy na společném čase s dětmi tolik záleží, buď Vondráčkové ustoupí, nebo bude muset lítat sem a tam.

 Plekanec trénoval na Kladně. Jasno bude do čtrnácti dnů, ujišťuje útočník

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Leonie
26. 11. 2018 • 11:56

Bylo psáno, že má krátkodobé pobytové vízum. Pracovní ne. Takže buď na dítě, které chodí do školy, aby nemuselo přerušit školní docházku v průběhu roku, nebo na dotočení filmu, který v Kanadě natáčí.

Leonie
26. 11. 2018 • 11:44

Přečtěte si něco o hokejové kariéře Plekance. Pochopíte, proč musel opustit Kanadu. Svobodná Šafářová to nebyla, mohla s ním žít v Montrealu.

Leonie
26. 11. 2018 • 11:42

V opačném pořadí. Nejprve založení rodiny, potom sňatek! Nutilo ho otěhotnění partnerky.

Leonie
26. 11. 2018 • 11:39

Fido, z kterého útulku Vás propustili? Asi jediný nevíte, že dům bude Plekanec platit až do srpna příštího roku, protože nájemní smlouvu uzavřel na své jméno na rok. A jaký bude mít budoucna vztah k prvním dětem, to skutečně nevíte. Další si snad opravdu pořídí, bylo by škoda, aby zůstal jen u dvou. Má kvalitní genofond a dost prostředků, aby potomků uživil více. ;-)

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.