Nelítostná Andrea Pomeje: Tohle Jirkovi zlomí definitivně vaz! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Nelítostná Andrea Pomeje: Tohle Jirkovi zlomí definitivně vaz!

Andrea už na Jirku nebere ohledy!
Andrea už na Jirku nebere ohledy! (Foto ara)

Vzhledem k fyzickému a především psychickému stavu bývalého dabéra musela přehodnotit celou situaci! Andrea Pomeje ztratila s budoucím exmanželem trpělivost a rozhodla se zrušit jejich dřívější dohodu ohledně péče o nezletilou Aničku. Náhlá změna Jiřího srazí na dno…

Poté, co si Pomeje zlomil pánev a místo léčby se válel na gauči, popíjel pivo a ládoval se prášky, rozhodla se DJka Andrea Pomeje radikálně přehodnotit situaci a chce dceru Aničku do své výhradní péče! „Bylo mu to diagnostikované před měsícem a měsíc s tou bolestí trpěl. Dával si na to medikamenty, aby utišil bolest. Já tu diagnózu nevěděl. Doktoři mi to řekli až teď s tím, že je to nezodpovědný pacient,“ řekl Blesku Pavel Pásek.

Andrea je z jeho chování zoufalá a má strach. „Vše je hotové a vypadá to, že v lednu proběhne první stání… Budu chtít dceru do výhradní péče. K Jiřímu mám teď nulovou důvěru, bojím se ji s ním nechat o samotě,“ pověděla černovlasá dračice. Vzhledem k tomu, že se z Jiřího stala naprostá troska, je téměř jisté, že malou Aničku vychovávat nebude. Překousne to?!

 Pomejeho mecenáš Pásek: Jak je na tom Jiří aktuálně? Donutí ho k léčbě?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
zamlzena
20. 11. 2018 • 13:18

člověk vydrží hodně, ale musí mít důvod. To může být právě ta dcera, jelikožby neměl dopustit, aby na něho neměla dobré vzpomínky. Pásek si má dávat pozor co říká......

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.