Šafářová s Plekancem vysmátí jak lečo: Lucie Vondráčková může jen závidět | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Šafářová s Plekancem vysmátí jak lečo: Lucie Vondráčková může jen tiše závidět

Sportovní úspěchy a výdělky už Plekancovi a Šafářové nikdo nevezme...
Sportovní úspěchy a výdělky už Plekancovi a Šafářové nikdo nevezme... (Foto: Mária Rušinová, Profimedia.cz, Reuters, Instagram)

Rozvod Lucky Vondráčkové s Tomášem Plekancem přišel nečekaně. Velkým překvapením bylo i to, jak rychle hokejista představil svou novou přítelkyni Lucii Šafářovou. Vzhledem k tomu, jak velkou má zpěvačka fanouškovou základnu, neměla to tenistka zrovna jednoduché, stávala se terčem velmi nepříjemných urážek. Těch si teď ovšem užívá dosytnosti i Lucie Vondráčková.

Vztah s Plekancem není pro Lucii Šafářovou úplně procházka růžovým sadem. Na její adresu totiž přistál nejeden hanlivý komentář, často byla viněna z toho, že odlákala Lucii Vondráčkové manžela a tátu jejich synů. Číst o sobě takové věci rozhodně není nic příjemného. „Ona už se dřív bála, co se bude dít, až se jejich vztah provalí, ale takovou smršť negativních reakcí rozhodně nečekala. Rozleželo se jí to v hlavě a přemýšlí, zda jí to všechno za to stojí. Má strach, aby jí lidé v Čechách za to neukamenovali,“ informoval před nějakým časem Rytmus života.

Jenže teď se karta obrátila a terčem posměchu se stala Lucie Vondráčková. Mnoho jejich příznivců zarazil už samotný fakt, že zpěvačka se s Plekancem chce rozvádět v Kanadě, ačkoli předmanželskou smlouvu sepsali v Čechách. Poměrně žhavou debaty vyvolaly i noční návštěvy herce Matěje Hádka v jejím bytě. Teď to navíc vypadá, že její film Perfect Kiss, na jehož vzniku se měl finančně podílet i Tomáš Plekanec, bude propadák. Snímek nejen že se neumístil ve dvacítce nejnavštěvovanějších filmů za uplynulý týden, ale dokonce to vypadá, že se kdosi pokusil zmanipulovat jeho hodnocení ve filmové databázi. Mohlo by se zdát, že s kariérou Lucie Vondráčkové je to maličko nahnuté.

Konečně tak na sociálních sítích není propírán pouze vztah Plekance a Šafářové. Tenistka navíc může být úplně v klidu, její úspěšnou kariéru už ji nikdo nevezme, stejně jako astronomické výdělky, kterých jako špičková tenistka dosáhla. Tomáš Plekanec je na tom stejně, po všech jeho úspěších ve světovém hokeji, může s klidem přemýšlet o návratu do Česka a konci kariéry. To Lucka má před sebou jako umělkyně ještě velmi dlouhou cestu...

 

Předchozí Další

 Vondráčková o krachu vztahu: Rychlost rozchodu byla zběsilá!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
ivoadler
15. 11. 2018 • 11:07

Neřekl bych, že Lucie Vondráčková má před sebou dlouhou cestu. Spíše bych řekl, že její (umělecká) cesta už končí. I když v nějakém venkovském kulturáku se uplatní vždycky.

pomahatachranit
14. 11. 2018 • 22:23

Nemyslím,, Leonie, ti dva vysmátí jako lečo ať si užívají svých milionů, když jsou tak úžasní, a ať nechají ostatní taky žít a neříkají jim, co musí a mají dělat. Oni už si nějak bez nich poradí, nebojte

pomahatachranit
14. 11. 2018 • 22:20

teď ho mnoho lidí chápe, proč nechce mámu, když nechali nahlédnout bulvár do jejich soukromí????Právě, Leonie, Plekanec si myslel, že otočí veřejné mínění proti LV tím, že ji bude neustále ostouzet v bulváru a pouštět na ni informace ze soukromí, které ji pošpiní a zničí.Na tom jste se bohatě Vy sama podílela, takže to víte dobře. Ale stal se paradox - neustálým očerňováním LV si spousta lidí uvědomila, že to je nějaké divné, nějaké jednostranné. A že se LV neuchyluje k žádným pomluvám, neříká nic špatného, že informace, které má bulvár, jsou jen ze strany Plekance, kterej hnusně útočí na svou ženu.Někdo mu hodně špatně poradil tenhle nízký způsob svinstva: . Že to pak lidi budou chápat, když dá nahlédnout do svého soukromí. NO FUJ.Že vám není hanba.A to by teď za to, co jí udělal, měla Lucka spěchat domů za ním? To jste asi spadla na hlavu z výšky.Pro roho pána NENÍ OMLUVA. A rozhodně se bude mít líp každej, kdo bude co nejdál od něj.

fido2
12. 11. 2018 • 23:23

Krásná není a vypadá o hodně starší,než je.....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.