Vondráčková vs. imigrační: Zpěvačka vzala úředníkům vítr z plachet! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Vondráčková vs. imigrační: Zpěvačka vzala úředníkům vítr z plachet!

Pro Lucii Vondráčkovou je teď na prvním místě rozvod.
Pro Lucii Vondráčkovou je teď na prvním místě rozvod. (David Kundrát)

Zpěvačka stále nemá klid a hodně dlouho ho asi ještě mít nebude. Kromě toho, že se musela vypořádat se zlomeným srdcem, rozvodem a s milenkou její bývalé lásky, řeší nyní problémy s kanadskými úřady. Vzhledem k tomu, že Plekanec možná skončí v NHL, nebude moct ani jeho nastávající bývalá zůstat v Kanadě a hrozí jí tak deportace.

Kanadská kapitola jejich života se možná zanedlouho uzavře. Pokud se Montreal Canadiens, kde hraje hokejista Tomáš Plekanec, nedostane do play-off, »Pleky« pravděpodobně ukončí svou úspěšnou kariéru. Pokud tak učiní, zaniká mu pracovní povolení a právo pobývat na kanadském území a musel by zmizet do 48 hodin. To samé by se týkalo i české zpěvačky, a to i přesto, že v zemi javorových listů porodila dva syny.

„Nepomohlo by to. Musel by se stát zázrak a ještě by k tomu musel dát souhlas jejich otec, aby tam zůstaly. Ale pokud říkáte, že ten muž se rozhodl vrátit do rodné země a už dříve své ženě řekl, že by tam měly už zůstat také, tak by ho patrně nedal. Kanadské úřady by proti jeho vůli nejednaly,“ řekl právně obeznámený zdroj redakci extra.cz. Vondráčková se samozřejmě nechce dostat do prekérní a trapné situace jako je deportace. Ačkoliv před časem tvrdila, že Kanadu opustit nechce a bránila by se pomalu zuby nehty, nyní dle informací otočila, přehodnotila celou situaci a sama prý plánuje návrat do Česka. Elegantně by se tak vyhnula všem nepříjemnostem s úřady.

 Rozchod Vondráčkové s Plekancem: Láska jim páchala bolest!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
pomahatachranit
3. 11. 2018 • 22:51

Milá Ewwo, její táta se za celý život s nikým nikdy nesoudil. A odstěhovala se v sedmnácti, od té doby žije samostatně a nic za ni táta neřeší, tak tady nelžete. Jedinej,kdo se multisoudí, je manžel její tety Heleny, ten je na to úchylnej

nikal
19. 10. 2018 • 14:10

ach ti Češi

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.