Tomáš Plekanec a Lucie Šafářová: KRIZE | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Tomáš Plekanec a Lucie Šafářová: KRIZE

Nad vztahem Tomáše Plekance a Lucie Šafářové se stahují mračna.
Nad vztahem Tomáše Plekance a Lucie Šafářové se stahují mračna. (Foto: Jaroslav Legner, Facebook.com, Instagram)

Po sedmi letech je u konce manželství Tomáše Plekance a Lucie Vondráčkové. Pohledný hokejista velmi rychle našel útěchu tenistky Lucie Šafářové, kterou už si měl dokonce nastěhovat i domů. Jenže v jejich vtahu není zdaleka vše tak zalité sluncem, jak by se mohlo zdát.

„Podle mých informací bere Šafářová zpátečku. Ona už se dřív bála, co se bude dít, až se jejich vztah provalí, ale takovou smršť negativních reakcí rozhodně nečekala. Rozleželo se jí to v hlavě a přemýšlí, zda jí to všechno za to stojí. Má strach, aby jí lidé v Čechách za to neukamenovali,“ prozradil Rytmu života jejich tajný zdroj.

Podle Rytmu života se toho Šafářové nelíbí víc, třeba to, že Plekanec vše uspěchal. Dokonce by prý chtěl s tenistkou i dítě, ta si to ale prý tak rychle nepředstavovala. Nad budoucností jejich láskyplného  vztahu se tak začínají objevovat první trhliny.

 Vondráčková o krachu vztahu: Rychlost rozchodu byla zběsilá!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.