Ewa Farna: Proč odmítá lukrativni nabídky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Ewa Farna: Proč odmítá lukrativni nabídky!

Ewa Farna potěšila "horňáky"...
Ewa Farna potěšila "horňáky"... (Instagram)

Zpěvačka Ewa Farna (25) má zlato v hrdle, což ví nejeden český či polský posluchač. Její »boky jako skříň«, jak zpívá v jedné její písni, mohla dle Sedmičky rozvlnit i mimo hudební pódium. Farna ale zajímavé nabídky odmítla. Proč?

Odmítla se zúčastnit taneční soutěže StarDance! Až nyní se zpěvačka Ewa Farna svěřila s tímto přiznáním a mnohé šokovala. „Nabídka přišla již několikrát z Polska i z Česka. Bohužel je to ale natolik časově náročné, že bych musela omezit zpívání,“ přiznala Ewa Farna a svým rozhodnutím rozhodně zklamala řadu svých fanoušků.

Sympatická zpěvačka by jistě taneční show zpestřila a troufáme si říci, že by patřila mezi horké favority na vítězství. Hvězda každopádně netvrdí, že StarDance bude odmítat navěky. Dle její tehdejší manažerky za odmítnutím účasti v polské show stálo kdysi studium, Farna prý tanec zbožňuje a tak by si náporné tréninky užila.

 Gott přezpíval hit Čau lásko s Farnou! Poslechněte si, jak zpívá o umělé kyčli!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
matylda-rut
11. 12. 2018 • 23:25

Ona ji vadí,ona jen dělá,že ne.

anka
10. 12. 2018 • 17:59

Ewa je nadherna holka a az ji ta extra vaha zacne vadit, tak ji zhubne.

matylda-rut
10. 12. 2018 • 07:46

Ewa možná neunesla slávu a řeší to žrádlem. To někdy hvězdy dělaj. Ale bylo by už na čase s tím žraním přestat, protože už by mohla myslet na zdraví a nedej aby měla dítě. Zpívá nádherně i když ty její písničky nejsou nemusím, ale hlas má jako zvona zpěvačka je to exelentní Na rozdíl od Lůcy Vondrle je Ewa zpěvačka.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.