Slavný tydýt Lukáš Pavlásek se oženil: Komikova »panková« svatba | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Slavný tydýt Lukáš Pavlásek se oženil: Komikova »panková« svatba

Svatba Lukáše Pavláska.
Svatba Lukáše Pavláska. (David Kundrát)

Veselka Lukáše Pavláska (44) ukázala, že když se žení komik, tak nic není jako obvykle. Svatebčané moc na etiketu nekoukali a dokonce ani ženich si s oblekem příliš nelámal hlavu.

Po sedmi letech vztahu, pojal Pavlásek za manželku PR manažerku Denisu Cingelovou. O jejich seznámení už několikrát komik vtipkoval. „Ona se nade mnou slitovala a od té doby jsme spolu,“ řekl komik, který svůj specifický smysl pro humor vtiskl do řady stand-upových výstupů. Pozvání na jeho veselku dostala řada kolegů, ti si však s výběrem vhodného šatníku hlavu příliš nelámali.

Komik Lukáš Pavlásek se v létě podruhé ožení! Jaké má další plány?

Video se připravuje ...

Kamarád Petr Svoboda (36) i s manželkou Lucií (39) dorazili v teplákovkách a byli nepřehlédnutelní, stejně jako Tomáš Matonoha (51), který si tak trošku zapomněl zastrčit košili. Dokonce dorazila i bývala Tydýtova manželka Iva Pazderková (42) v doprovodu Karla Hynka (46), pro kterého je žehlička buď sprosté slovo, nebo neví o její existenci. Hlavní však je, že se všichni bavili.

Cesta kolem světa: Pavlásek se ztratil v poušti a otrávil závodního velblouda!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.