ZÁHADNÉ ZMIZENÍ IVO ŠMOLDASE: Obavy z nejhoršího | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

ZÁHADNÉ ZMIZENÍ IVO ŠMOLDASE: Obavy z nejhoršího

Ivo Šmoldas
Ivo Šmoldas (Martin Přibyl)

Oblíbený komik, který si diváky získal svým neotřelým humorem, Ivo Šmoldas (67), na tom zdravotně patrně není nejlépe. Podle posledních informací ruší jedno představení za druhým. Ačkoli vedou všechny indície k vleklým problémům, sám Šmoldas nemoc popírá. 

Je to sotva rok, co Ivo Šmoldas podstoupil operaci, při které mu byla transplantována ledvina, po té měl trpět bolestmi, které jej omezovaly v práci. Bohužel to vypadá, že se jeho zdravotní stav příliš nelepší. 

Šampión UFC u Jana Krause: Co moderátor řekl na Procházkův výkon?

Video se připravuje ...

„Pan Šmoldas má vážné zdravotní problémy. Není na tom dobře. Přestože ho to mrzí, musel zrušit kšefty a narychlo se za něj sháněla náhrada,“ měl se podle magazínu Sedmička vyjádřit dobře informovaný zdroj. Není to přitom poprvé. O odložení představení se mluvilo už v květnu. 

Sám však potíže popírá. „Nemám teď žádné zdravotní problémy. To já si libuju v okázalých zdravotních problémech, ale teď zrovna není nic. Takže to mi řekněte. Možná někdo ví víc než já a teprve to přijde,“ odpovídal na přímé dotazy redakce. Z jeho hlasu byla ale patrná únava...

Show Jana Krause: Bohdalka miluje vaječňák a skutečný smích publika

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.