Soukromý život komedianta Rowana Atkinsona (67) je smutný: Dcera ho odstřihla | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Soukromý život komedianta Rowana Atkinsona (67) je smutný: Dcera ho odstřihla

S bývalou ženou s dcerou Lily
S bývalou ženou s dcerou Lily (﷯Foto ara﷯)

Svět ho zná jako nepoučitelného průšviháře, poplety a zmatkaře Mr. Beana. Jen málo se ale ví o tom, jaký je britský herec Rowan Atkinson (67) v soukromí. Inu, jeho »hlavní rolí« je v tomto ohledu úloha otce. Otázkou ovšem je, zda ji zvládá stejně dobře, jako své řemeslo…

Děti má Atkinson hned tři. Dvě starší, syna Benjamina (29) a dceru Lily (27) si pořídil s maskérkou Sunetrou Sastriovou (65), s níž se seznámil během natáčení sitcomu Černá zmije (1983). V roce 2015 se ovšem rozvedli. A přestože důvod odluky oficiálně neuvedli, většina lidí má jasno – byl v tom někdo třetí. Jen krátce po soudním stání se totiž Atkinson objevil na veřejnosti s herečkou Luise Fordovou (41), která si mimo jiné zahrála vévodkyni Kate v béčkovém seriálu Windosorové (u nás se ani nevysílal). V roce 2017 pak přivítali na světě holčičku Islu (5).

Slehla se po ní zem

Zatímco Benjamin se vydává zcela jinou cestou než jeho otec, dcera Lily do šoubyznysu tak trochu fušuje. Jako malá si zahrála po boku svého táty v několika dílech Mr. Beana, pak s ním účinkovala i ve filmu Johnny English se vrací. A v roce 2015 naplno rozjela vlastní kariéru jako burleska. Její vystoupení měla velký úspěch, na sociálních sítích ji začaly sledovat tisíce lidí. Jenže pak přišel rozvod rodičů a po Lily, jako by se slehla zem. Nejprve odstranila z Instagramu všechny fotky, na nichž byla se svým tátou. Pak oznámila, že si mění příjmení z Atkinsonové na Sastriovou – to po své matce. A nakonec si svůj účet na Instagramu úplně vymazala.

„Rozvod byl opravdu náročný pro celou rodinu,“ prozradil tehdy Liliin kamarád médiím. „Bylo to velmi rychlé, nečekané a bolestivé. Nevím, co s Lily je, ale zřejmě je na tátu naštvaná.“ Rowan Atkinson, který býval věrným fanouškem své dcery (podporoval finančně její klipy i vystoupení), se ale od té doby neobjevil na žádném jejím představení, a ani svou dceru nevyvedl do společnosti. Zda se od staré rodiny odstřihl táta a začal nový život, nebo to bylo obráceně, asi nezjistíme. Atkinson o svém soukromí nemluví a jeho dcera a exmanželka jakbysmet. Ale čas nakonec všechny rány zahojí, tak třeba se i tady dočkáme usmíření…

Podívejte se na striptýz Mr. Beana! Ukázal svého medvídka!

Video se připravuje ...

Z Bena je voják

Atkinsonův syn vystudoval stejnou vojenskou akademii, jakou absolvovali i princové Harry a William. Nyní je právoplatným důstojníkem britské armády. V roce 2019 například absolvoval tříměsíční výcvik v Nepálu a později asistoval dokonce i u státní návštěvy francouzského prezidenta Emanuela Macrona ve Velké Británii. Pozornosti médií se ovšem Ben úspěšně vyhýbá, a tak není jasné, jaké vztahy má se svým tátou on sám.

Rozvod trval minutu

Londýnský soud posvětil rozvod Rowana Atkinsona a Sunetry Sastriové za méně než jednu minutu. Podle právníka Sastriové to bylo i proto, že bylo zjevné, že za manželskými problémy stála hercova nová žena. „Sunetra je hluboce zklamaná chováním svého exmanžela,“ uvedl po stání. Dáma z toho ovšem nevyšla naprázdno. Atkinson totiž vlastní majetek v hodnotě více než 70 milionů liber (téměř 2 miliardy korun). Sunetra tedy teď žije v obřím rodinném sídle v centru Londýna, zatímco Rowan se se svou novou rodinou přestěhoval na venkov do útulné chatky. Své bývalé ženě ale zřejmě musel vyplatit pořádný balík. Po rozvodu totiž prodal svůj milovaný sporťák F1 McLarren. A to za 8 milionů liber, tedy zhruba 226 milionů korun.

Auto za všechny prachy!

Vtipné je, že kdysi nejrychlejší vůz planety pořídil Atkinson v roce 1997 jako nový za cenu 640 000 liber (18 milionů korun). V průběhu let s ním přitom najel cca 65 tisíc km. Dvakrát boural, čímž vzrostla cena pojistky na ročních 2,2 mil. korun! Finální oprava vážnější nehody vyšla na 910 tisíc liber (33,9 mil. Kč). Vydělal tak na něm skoro 200 milionů korun!

Mini Mr. Bean kompilace

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.