Šmoldas má tři ledviny! Jsem jako Babiš, směje se | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Šmoldas má tři ledviny! Jsem jako Babiš, směje se

Ivo Šmoldas s Halinou Pawlowskou
Ivo Šmoldas s Halinou Pawlowskou (Blesk:Ringier Axel Springer Kopáč Karel)

Ivo Šmoldasovi (65) selhávají ledviny a tak mu před měsícem v pražském IKEMu přidali ještě třetí. A protože po transplantaci nesmí chytit ani rýmu, aktuálně přebývá v izolaci na své milované chaloupce. 

„Na operaci jsem byl 18. června. Jsem nyní takový mnohoobročník. Obě původní ledviny mi zůstaly, přidali mi ale třetí. Když to není nutné, staré totiž nevyndávají. Ale to mi vyhovuje. Jsem hamižný. Čím víc všeho mám, tím je mi lépe. Jsem v tom vlastně jako Babiš,“ vtipkuje na adresu předsedy vlády Ivo Šmoldas na webu eXtra.cz.

Jiří Krampol opět v rukách lékaře! Přetržené vazy, kopanec od MMA zápasníka

Video se připravuje ...

„Přišlo se na to velice brzy. Zatímco někteří dědí majetky, já zdědil choroby. Transplantaci jsem stihl ještě předtím, než bych musel začít docházet na dialýzy. Omezení mám ale doživotní. Musím se hlídat a žeru imunosupresiva, aby se to neodhojilo. Vypadám jako skládka toxického odpadu. Rozličné bobule do sebe láduji plnými hrstmi,“ okomentoval svůj stav s klasickým nadhledem.

Operní diva Andrea Kalivodová po remodelaci prsou: Liposukce!

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.