Šmoldase po transplantaci přešel humor: Gangy obchodující s orgány | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Šmoldase po transplantaci přešel humor: Gangy obchodující s orgány

Ivo Šmoldas s kamarádkou Halinou
Ivo Šmoldas s kamarádkou Halinou (Blesk:Ringier Axel Springer Kopáč Karel)

„Mám to po otci, který se té chorobě intenzivně věnoval, řešil to s lékaři. Věděl jsem díky němu, že se ta choroba vyvíjí nezávisle na vnějších zásazích, že se s tím zkrátka nedá nic dělat,“ okomentoval svou chorobu Ivo Šmoldas (68). A o co jde konkrétně?

 

Polycystóza ledvin je genetické onemocnění, při němž vzniká tolik cyst, že se párový orgán zvětšuje a může dojít k jeho selhání. A tak muselIvo Šmoldas na transplantaci. „Samotná operace byla prima, protože té jsem nezúčastnil. Naštěstí anestezie funguje. Potom se člověk probere, vedou z něj rozličné hadičky a když nabude vědomí, tak zjistí, že ho leccos bolí. A bolelo to intenzivně a urputně,“ okomentoval to s obvyklým sarkasmem.

Halina Pawlowská upřímně o druhé svatbě: Žádosti o ruku odmítá! Proč?

Video se připravuje ...

„Navíc jsem měl zvláštní okamžiky, kdy přišly různé vize. Já jsem se náhle ocitl na podezřelém plácku u kašny, kde se setkávaly gangy obchodující s orgány, z jedné strany přicházeli Poláci a z druhé Vietnamci a handlovali s těmi drůbky. Já to pozoroval a nevěděl jsem, kde to jsem a jestli mi vůbec volali z IKEMu nebo to byl někdo jiný, a jestli mi něco přidali, nebo naopak ubrali,“ dodal oblíbený glosátor v pořadu 13. komnata.

Halina Pawlowská v 7 pádech Honzy Dědka: Nespavost zahání počítáním milenců

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.