Životem zkoušený Šmoldas: Po transplantaci ledvin infarkt | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Životem zkoušený Šmoldas: Po transplantaci ledvin infarkt

Ivo Šmoldas
Ivo Šmoldas (Martin Přibyl)

Básník a komik Ivo Šmoldas (67) je už nějaký čas mimo společenské dění. Jak už Aha! informovalo na konci minulého roku, má se potýkat s celou řadou zdravotních problémů, kvůli kterým rušil nasmlouvanou práci. Podlomené zdraví dlouho popíral, nyní ale promluvil o infarktu. 

„Nemám teď žádné zdravotní problémy. To já si libuju v okázalých zdravotních problémech, ale teď zrovna není nic. Takže to mi řekněte. Možná někdo ví víc než já a teprve to přijde,“ řekl v listopadu magazínu Sedmička. Z jeho vyjádření pro pořad Face 2 Face je ale patrné, že se plnému zdraví netěší. 

Pohřeb Hegerové, který nechtěla! A proč zmizela Hüttnerová ze Slunečné

Video se připravuje ...

„Zatímco všichni dědili majetky, já dědil výhradně choroby,“ řekl s humorem jemu vlastním. Je po třetí transplantaci ledviny, nedávno prodělal také infarkt.

„Nejistota byla strašlivá, ale jelikož jsem měl druhý den kontrolu kvůli ledvinám, řekl jsem si, že počkám a že řeknu, že mě včera kleplo, a uvidím, jaká bude reakce. Z výrazů sestry a doktorky na EKG jsem vyrozuměl, že je to v pořádku, že tam ten infarkt opravdu je,“ dodal pobaveně. 

Zpověď manžela Křížkové: Nejtěžší bylo říct to dětem. A Šíp odpískal Všechnoparty

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Eva Korotvičková
29. 4. 2023 • 23:28

Pane Šmoldas vydržte.Myslíme na vás a přejem uzdravení.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.