Stanislav Majer v novém seriálu Zákony vlka: Hazarduje se životem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Stanislav Majer v novém seriálu Zákony vlka: Hazarduje se životem!

Stanislav Majer a Linda Rybová si užili své!
Stanislav Majer a Linda Rybová si užili své! (FTV Prima)

Ušetřil jim pár peněz v rozpočtu za kaskadéry, zato se postaral o infarktové situace. Dobrodruh Stanislav Majer (44) alias Robert ze seriálu Zákony vlka totiž chtěl některé nebezpečné scény natáčet sám a odmítal dubléra.

Co může, snaží se udělat sám. „Aspoň pokud cítím, že na to mám, a není to vyloženě nebezpečná scéna. V hraničních momentech zasahuje produkce a moje odhodlání zastavuje,“ vysvětluje herec. Jeho postoj je sice chvályhodný, pro režiséra Marka Najbrta (53) to ale znamenalo dost komplikací. Kdyby se Majer coby hlavní hvězda zranil, musel by za něj narychlo hledat náhradu nebo odkládat natáčení. A to by byly další výdaje...

Prachař a Rybová v 7 pádech: Radikální změny několikrát do roka!

Video se připravuje ...

Majer přitom kaskadéra odmítl hned u natáčení scény do druhého dílu seriálu, který se vysílá dnes večer na Primě. „Bylo to, myslím, hned první, nebo druhý natáčecí den. Točili jsme na skále, kdy celou dobu pršelo a byla zima. Produkce nechtěla, abych na ni lezl, měli najatého dubléra. Částečně mě zastoupil, ale pak jsem tam vylezl i já a šlo to celkem snadno,“ přiznal Majer. To ale nebyla jediná situace, kdy dubléra odmítl. „Produkce mi chtěla rozmluvit lezení po hromosvodu a přeskakování zídky. Nepřišlo mi na tom nic nebezpečného, a tak jsem to prostě udělal,“ zavzpomínal herec. „Jinak ale poslouchám, do nebezpečných situací bych se nehrnul,“ zapřísahal se.

Rybová je poslušnější

Jeho seriálová láska Linda Rybová (47) alias bývalá zlodějka Sára byla rozumnější. I když miluje koně, při divoké jízdě přenechala sedlo profesionálce. „Na velké cvaly a trysky za mě jezdila dublérka. Nemohla jsem si to tady dovolit, protože to je vážně nebezpečný. Při mojí šikovnosti je dost dobře možný, že bych spadla,“ přiznala herečka.

Tento týden v Ulici: Velké novinky u Dominiky a Tonyho a zpackaný mejdan u Martiny

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.