Podivné praktiky Kaisera: Orgasmus při fénování? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Podivné praktiky Kaisera: Orgasmus při fénování?

Herec Oldřich Kaiser
Herec Oldřich Kaiser (Nguyen Phuong Thao)

Komik Oldřich Kaiser (67) nejde pro vtip daleko. Humor jej neopouští ani během náročného natáčení nového snímku Zahradník, kde si dokonce zahraje po boku své životní partnerky, písničkářky Dáši Vokaté. Kdy během něj ale stihl zažít doslova orgastické chvíle?

Natáčení bývá náročné. Střídání scén, opakování stejných záběrů, pilování k dokonalosti a sem tam i nějaká ta nepřízeň počasí. Ani to ale Kaiserovi nepokazí dobrou náladu. Naopak. I takový déšť umí využít ve vlastní prospěch. „Když je hezky, tak je i tady hezky, a když prší tak prší. Ale holky kostymérky mě fénovaly, abych nenastydl. To bylo tak hezké, podobné jako orgasmus. Díky péči krásných milých dam se tady cítím skvěle,“ nechal se Kaiser slyšet v rozhovoru pro Super.cz. Rozpovídal se i o tom, jak se mu pracuje po boku partnerky. „Já většinou mlčím, a to, co řekne Dáša, splním. Spolupráce je úžasná,“ podělil se o recept na spokojený vztah. 

Rozverná dvojka Kaiser a Dáša Vokatá: Natočili i své »vrabčení«!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
lekno
3. 9. 2022 • 17:47

Cit.: „Já většinou mlčím, a to, co řekne Dáša, splním. Spolupráce je úžasná.“ Jo, práce nevolníka je jistě úžasná..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.