Tydýt Pavlásek: Totálně setřel Decastelo! To jsou vtípky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Tydýt Pavlásek: Totálně setřel Decastelo! To jsou vtípky!

Lukáš Pavlásek
Lukáš Pavlásek (FTV Prima)

Stejná póza, stejný sexy pohled! Lukáš Pavlásek (42) má svůj osobitý způsob humoru a tentokrát si došlápl na Evu Decastelo (42). Moderátorka zveřejnila svou nahou fotku, komik se toho ihned chytl a vtipný snímek byl na světě.

Není to poprvé, co Lukáš takhle někoho parodoval. Běžně si dělá legraci z přeumělkovaných žen na sociálních sítích a pózuje na posteli s bezduchým výrazem nebo špulí rty jen v ručníku s nic neříkajícím předmětem. V tomto případě použil Evin sexy snímem, kterým zavzpomínala na starší focení a ňadra si zakrývala jen dlaněmi a na hlavě měla čelenku.

„Moje oblíbená Eva Decastelo vypadá furt dobře. Dnes jsem viděl tuhle její fotku. Říkal jsem si, jak to sakra dělá?“ popisal komik, kde k nápadu přišel. „Zkusím to taky tak. A myslím, že se povedlo. Najdi pět rozdílů,“ dodal k humornému snímku, kde se až na pár nesrovnalostí stylizoval do sexy brunetky. „Miluju tě, prdel musí být,“ reagovala okamžitě moderátorka, kterou s Pavláskem pojí dlouholeté přátelství.

Provokatérka Eva Decastelo hlásí: Karanténa je super dovolená! Mám našetřeno

Video se připravuje ...

Bond, James Bond...

Tihle dva si opravdu rozumí a předvedli to také v roce 2019, kdy točili spot na nákupní víkend s časopisem Playboy. V něm se z tydýta stal agent 007 James Bond a Eva se proměnila v sexy Bond Girl.

Lukáš Pavlásek: Někdy jsem vtipný i nechtěně!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.