TO JE TEDA SÍLA: Eva Decastelo se fantasticky vyžrala | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

TO JE TEDA SÍLA: Eva Decastelo se fantasticky vyžrala

Tohle tělo Evy Decastelo je minulost
Tohle tělo Evy Decastelo je minulost (Foto Instagram.com)

Po více než roce, který strávila herečka a moderátorka Eva Decastelo (42) doma, na čas odkládá plavky. Lockdown jí totiž přihrál i pěkných osm kilo!

Eva má už po koronavirových restrikcích zase plný diář. A taky plné boky a taky plný zadek. Plavky tuhle sezónu prý ani nevytahuje, to ji spíš potkáte v legínách a tričku, které neodkládá ani na Jetsurfu. „Už jsem se zase fantasticky vyžrala, proto jdu na Jetsurf takhle,“ okomentovala svůj netypický outfit k vodě, kam vzala děti Zuzanku a Míšu. 

Eva Decastelo přibrala 8 kilo

Eva Decastelo: Držím přísnou dietu! V čem spočívá?

Video se připravuje ...

„Já ty plavky dávám až tak v prosinci, teď se prostě nestresuju. Vážím 59 kilo a v zimě jsem měla krásných 51 kilo,“ prozradila Decastelo Super.cz svůj záměr, že si dává na návrat do původní formy šest měsíců. 

Na Instagramu Eva ale svoje plnější tvary přeci jen ukázala. Aby ne, hned se jí je totiž povedlo zpeněžit. Ke spolupráci s výrobcem XXL plavek připsala: „Tyhle plavky jsou super, když člověk trošku přibere - skvěle maskují břicho." Těžko říct, jestli vůbec nějaké má a jestli není Evina domnělá potřeba chodit na koupák pomalu v kombinéze a kulichu trochu přitažená za vlasy. 

Provokatérka Eva Decastelo hlásí: Karanténa je super dovolená! Mám našetřeno

Video se připravuje ...

 

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.