Decastelo: Nabrala fantastiká prsa! Z dvojek mám čtyřky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Decastelo: Nabrala fantastická prsa! Z dvojek mám čtyřky!

Sexy focení Evy Decastelo
Sexy focení Evy Decastelo (Foto – Martin Šebesta)

Tropická vedra zasáhla i Evu Decastelo (42). Fanoušky překvapila, ale i šokovala nadupaným dekoltem v krajkové podprsence. Kapky potu na ňadrech spoustě mužům zvýšily nejenom horkost v těle, ale i tlak! Moderátorka prozradila, za co vděčí tak bujným křivkám.

Už dlouho se takhle neodhalila. V černé krajkové podprsence má Eva Decastelo přírodní čtyřky! Což je na její drobnou postavu slušné číslo. Že by si je nechala vylepšit? „Nemám nová prsa, jenom jsem se zase vyžrala, mám pár kilo navíc a z dvojek mám zase čtyřky,“ řekla Aha! se smíchem Eva. „V zimě si udržuji postavu, ale momentálně mám letní období, a to bych se neměla na veřejnosti vyskytovat v plavkách, ale mám fantastický prsa, tak jsem si vyfotila ty, zbytek těla ale na ukazování není,“ říká sebekriticky moderátorka, která je dvojnásobnou maminkou. S manželem, scénáristou seriálu Slunečná René Decastelo (47), má syna Michala (11) a dceru Zuzanku (9).

Eva Decastelo jako sexbomba s komiksu! Přiznala další plastiky

Video se připravuje ...

Uplakaná Eva Decastelo na pohřbu Františky (†67): I negativa se snažila zjemnit

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.