Decastelo se ukázala BEZ MAKE-UPU: Nehezké zprávy diváků! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Decastelo se ukázala BEZ MAKE-UPU: Nehezké zprávy diváků!

Eva se ukázala na sociální síti bez šminek.
Eva se ukázala na sociální síti bez šminek. (foto Instagram)

Sexy moderátorka a herečka Eva Decastelo (42) se na sociální síti ukázala bez make-upu. Učinila tak poté, co jí začaly chodit negativně laděné zprávy o tom, že prý zestárla. Povedlo se jí z nepříjemné situace vybruslit?

„Občas mi chodí nehezké zprávy, ta poslední včera. Že jsem nějak stará, když se ukážu bez filtru. Ano, jsem, je mi 42 let. A je normální, že všichni stárneme a máme čím dál víc vrásek. Bylo by spíš divný, kdybych vypadala stále jako dvacítka,“ napsala podle super.cz Eva, kterou nepěkné vzkazy zamrzely. Malá brunetka však pak celou situaci vyřešila s grácií a nebála se ukázat obličej bez make-upu. Ačkoliv tedy Decastelo na dvacet nevypadá, její hezkou tvářičku by jí mohla závidět nejedna žena. „Vrásky jsou od smíchu i od pláče, z lásky i neštěstí. Je to spravedlivé. Tak to má zkrátka být,“ dodala Eva, která si ráda nechává dělat umělé řasy.

Video s Evou najdete zde:

Video se připravuje ...

Eva Decastelo: Držím přísnou dietu! V čem spočívá?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
delphina
26. 3. 2021 • 22:15

Má divný kukuč......nevím čím to je.....jako Natálie Grossová.

konvalinka34
26. 3. 2021 • 16:58

Ono taky záleží na záběru. Někde vypadá příšerně. A její slova, že ve 42 letech má, pochopitelně, vrásky, hahaha, to je nesmysl!! V tomto věku je to tvář hladķá, hebká a krásná. A jde to taky zevnitř. Furt ze sebe dělá hvězdu a ono 💩

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.