Churavá Charlene o rozvodu: Cesta to byla dlouhá a bolestivá | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Churavá Charlene o rozvodu: Cesta to byla dlouhá a bolestivá

Monacký princ Albert a princezna Charlene
Monacký princ Albert a princezna Charlene (Eric Mathon / Palais princier)

Monacká kněžna Charlene (44) prožívala v posledních měsících těžké období. Kvůli svému špatnému zdravotnímu stavu odjela do své rodné Jihoafrické republiky za léčbou, poté její kroky směrovaly do do Švýcarska na další kliniku. Někteří ale tuto verzi zpochybňovali a spekulovalo se o tom, že se Charlene rozvádí s manželem Albertem II. Teď ama vysvětlila, jak se věci mají.

Když se v květnu Charlene konečně vrátila domů, všechny to překvapilo. Monacká kněžna se proto rozhodla čelit všem spekulacím a uvést věci na pravou míru. „Považuji za nešťastné, že některá média rozšiřují takové zvěsti o mém životě, mém vztahu… Jako všichni ostatní jsme lidské bytosti a jako všichni lidé máme emoce, slabosti, pouze naše rodina je vystavena médiím a sebemenší slabost je předávána dál,“ pronesla Charlene pro noviny Monaco-Martin. Dodala také, že s manželem všechny články probírali a on se snažil, aby tyto výplody co nejméně ovlivnily jejich děti.

3 tragické osudy krásných princezen patří k hořkým chvílím 20. století

Video se připravuje ...

Teď už je Charlene doma a užívá si chvilky s rodinou. „Jsem velmi šťastná, že jsem zpátky doma v Monaku a se svou rodinou. Když jsem byla pryč, dostala jsem tolik pozitivních a vřelých zpráv, děkuji všem za jejich podporu,“ vyznala se kněžna. „Můj zdravotní stav je stále křehký a nechci jít příliš rychle. Cesta to byla dlouhá, obtížná a také bolestivá, ale dnes už se cítím klidnější,“ svěřila se na závěr. Vypadá to, že se žádný rozvod nekoná a ani to nikdy nebylo v plánu.

Jindřich Forejt pro Blesk: Královně chybí po boku její princ!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.