Charlene definitivně bez knížete Alberta: Důkaz mluví za vše | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Charlene definitivně bez knížete Alberta: Důkaz mluví za vše

Monacká královská rodina během státního svátku
Monacká královská rodina během státního svátku (Reuters, instagram)

Monacká kněžna Charlene se po půlročním zotavování opět objevuje na veřejnosti po boku svého manžela, knížete Alberta. A ačkoli to vypadá, že  jí samotné se daří po fyzické i mentální stránce lépe, manželský pár jako celek příliš šťastný dojem nebudí. Kněžna navíc sundala snubní prsten, což ještě více napovídá tomu, že vztah s Albertem prochází hlubokou krizí. 

Podle zahraničních médií se kněžna navíc má v Monaku vyskytovat jen zřídkakdy. Některé informace napovídají, že si Charlene po zotavování ve švýcarském sanatoriu našla v zemi trvalé bydlení. Dojíždí tak pouze za svými malými dvojčaty, které patrně zůstaly v péči otce. 

Princezna Monacká na 69. Red Cross Ball Gala

Video se připravuje ...

Oficiální zprávy z knížectví se však i přes četné spekulace snaží vyvolat dojem idylického soužití ostře sledovaného páru. Charlene a Albert navštěvují sportovní události, nechali si také ochotně zvěčnit na dovolené.

Nesoulad v osobním životě popírá i sám kníže. „Charlene měla před mnoha měsíci určité potíže. Ale teď už je díkybohu za nimi a je stále po mém boku. Podporuje mě v řízení knížectví. Nejsme k sobě připoutáni čtyřiadvacet hodin denně. Oba pracujeme. Závazky nám někdy nedovolí vidět se dřív než na konci dlouhého dne plného schůzek,“ cituje jej například Deník. 

Robbie Williams bavil monackého knížete

Video se připravuje ...

 

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.