Kněžna Charlene (44) poprvé o svém zdraví: Je to bolestná cesta | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Kněžna Charlene (44) poprvé o svém zdraví: Je to bolestná cesta

Kněžna Charlene se smutným výrazem
Kněžna Charlene se smutným výrazem (profimedia.cz)

Začátkem loňského roku odcestovala monacká kněžna Charlene (44) do rodné Jižní Afriky, aby tam podpořila boj proti pytlákům nosorožců. Místo toho ale sama vážně onemocněla a akutně potřebovala pomoc. Až teď ale o svém boji o život dokázala poprvé veřejně promluvit.

V srpnu kněžna podstoupila náročnou operaci kvůli těžké infekci ucha a nosohltanu. Do Monaka se vrátila až v polovině listopadu vyzáblá na kost, pak ale znovu zmizela – tentokrát na špičkovou kliniku ve Švýcarsku, kde se zotavovala. „Můj zdravotní stav je stále velmi špatný a nechci nic uspěchat,“ svěřila se Charlene deníku Monaco-Matin. „Cesta byla dlouhá, obtížná a velmi bolestná...“ přiznala.

„Po návratu do knížectví jsem veškerou svou energii soustředila na své děti, manžela a své zdraví, protože jsou mou prioritou,“ uvedla kněžna, která kromě chatrného zdraví musela v uplynulých měsících čelit také spekulacím o rozvodu s Albertem II. (64). „Jako všichni ostatní jsme lidé a jako všichni ostatní máme emoce a slabosti, až na to, že naše rodina je vystavena médiím a každá slabost, byť sebemenší, se přenáší dál,“ posteskla si.

Jak bude vypadat korunovace prince Charlese?

Video se připravuje ...

Manžel jí platí 300 milionů ročně?!

Přední francouzská média rovněž uváděla, že s manželem podepsala tajnou smlouvu, v níž se Albert zavázal, že jí bude ročně vyplácet téměř 300 milionů korun za to, že bude doma a bude plnit své královské povinnosti. „Udělal vše, aby ochránil mě a naše děti,“ brání chotě kněžna. Existenci smlouvy však přímo nevyvrátila. „Jsem velmi šťastná,“ dodala pouze. Na její místo první monacké dámy si údajně brousí zuby Albertova sestra Caroline (65), která prý švagrovou z duše nenávidí!

Dámy na přehlídce, chlapi na fotbale...

Charlene se snaží pomalu vracet do veřejného života. Aktuálně s dcerkou Gabrielle (7) zavítala na týden módy v Monte Carlu. „Je jako všechny malé holčičky v jejím věku, miluje princeznovské šaty, češe se, a dokonce si zkouší moje rtěnky,“ prozradila se smíchem kněžna. „Gabriella má svůj vlastní styl a ráda tuto její individualitu podporuji,“ dodala. A zatímco si obě užívaly dámskou jízdu na předávání módních cen, Albert II. vzal synka Jacquese (7) na fotbal.

Zdravotní potíže a duševní poruchy, které pronásledují královské rodiny

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.