Nečekané odhalení! Vévodkyně Kate trnem v oku královny | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 3. května 2024

Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav

Nečekané odhalení! Vévodkyně Kate trnem v oku královny

Královna Alžběta a Kate Middleton
Královna Alžběta a Kate Middleton (archiv)

Ženy královniných vnoučat to nikdy neměly a zřejmě nikdy nebudou mít jednoduché. Že jsou královské vztahy s Harryho Meghan (40) na bodě mrazu, je již dlouhodobě známý fakt. Ani z Kate Middletonové (39), manželky prince Williama (39), však dříve královna Alžběta II. (95) nebyla kdovíjak nadšená…

Detaily z dob, kdy začala být Kate Middletonová spojována s princem Williamem, prozradila královská komentátorka Katie Nichollová v biografii o oblíbeném páru královské rodiny. Ačkoli je nyní Kate miláčkem Británie a je vidět, že se funkce vévodkyně z Cambridge zhostila s noblesou, původně se královně Alžbětě též nepozdávala. Důvodem byl dřívější styl života, v němž se příliš oddávala luxusu.

Vévodkyně Kate vs princezna Diana: 5 věcí, které mají společné!

Video se připravuje ...

Jak uvedla Nichollová, Alžbeta byla toho názoru, že „přelétávání z jednoho pětihvězdičkového dovolenkového ráje do druhého není předpokladem pro mladou ženu, která by se jednou mohla stát královnou“.  Kate do cestování však začlenila i Williama, s nímž v začátcích jejich vztahu procestovala půlku světa. „Pokud nebyli s Williamem na hradě Balmoral, tak lyžovali na horách nebo si užívali na ostrově Mustique,“ cituje Nichollovou deník Blesk. Nakonec Kate královnu přesvědčila, že je ženou na správném místě, a pro Alžbětu nyní nepředstavuje pouze manželku následníka trůnu, ale i blízkou důvěrnici a oporu.

Svatba prince Williama a Kate Middleton



Přečtěte si
Milla
16. 1. 2022 • 16:18

Spíš je dost líná,nevím proč intrikánka a nedvím proč panovačná.Jinak kdybyste to přečetl pořádně tak v článku se tvrdí že to bylo dávno a teď je všechno ok.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.