Williamova Kate má co vysvětlovat! Kdo je tajemný Steve?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Williamova Kate má co vysvětlovat! Kdo je tajemný Steve?!

Kate Middleton a princ William
Kate Middleton a princ William  (Reuters)

Jak odvrátit zájem médií a veřejnosti, aby mohl jeden z nejsledovanějších lidí Velké Británie v poklidu studovat? Princ William (39) na to má osvědčený trik, s nímž mu údajně pomohla i jeho manželka Kate Middletonová (39) spolu s tehdejšími spolužáky.

Aby se mohl soustředit na svá studia na univerzitě v St. Andrews, vznikla mezi královskou rodinou a médii dohoda, která nezastavitelným novinářům dala stopku na pronásledování prince Williama. Přesto byl na škole hlavní celebritou, a i když dostal pokoj od médií, se spolužáky žádná taková dohoda neproběhla. Proto se princ William rozhodl stvořit své alter ego, které pojmenoval prostě a jednoduše – Steve.

Princ William slaví narozeniny: Proč je miláčkem veřejnosti?

Video se připravuje ...

Takto se nenápadně zařadil mezi studenty. Jak mu to mohlo procházet? Měl kolem sebe pár věrných přátel, a to včetně své budoucí manželky Kate, kteří ho tak oslovovali, aby od Williama odpoutali pozornost a on byl vnímán jen jako prostý student. »Stevovi« se podařilo absolvovat v roce 2005 a nyní je jedním z nejoblíbenějších členů královské rodiny. Ti, co se na univerzitě nechali ošálit, si tak nyní musí pěkně klepat na čelo!

Princ William a Harry během odhalení sochy zesnulé matky Diany (†36): 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.