William a Kate slaví 10 let a... Zajímavá změna u Alžběty II. | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

William a Kate slaví 10 let a... Zajímavá změna u Alžběty II.

Oficiální portrét Williama a Kate s jejich družičkami a mládenci
Oficiální portrét Williama a Kate s jejich družičkami a mládenci (profimedia.cz, archiv)

Tuto středu oslaví princ William (38) a vévodkyně Catherine (39) již 10. výročí svatby. Po týdnu truchlení za zesnulého prince Philipa (†99) vítají Britové tuto radostnou událost s nadšením.

 Ačkoliv se žádná veřejná oslava vzhledem k Philipově nedávnému úmrtí a probíhající pandemii konat nebude, národ si svatbu, kterou sledoval celý svět, připomene alespoň u televize. Stanice BBC totiž na oslavu královského páru chystá speciální dokument, v němž vyzpovídá řadu lidí, kteří se v roce 2011 na organizaci svatby století podíleli. Objeví se v něm například tehdejší arcibiskup z Canterbury Rowan Williams (70), který královský pár oddal, bývalý premiér David Cameron (54) nebo floristka Shane Connollyová. Chystají se i medailonky s jinými britskými páry, které si řekly »ano« v tentýž den, zábava a dojetí budou prostě zaručeny.

Svatba Pippy Middleton: Podívejte se, jak to vypadalo na královské veselce!

Video se připravuje ...

Královna si změnila profilovku

Královna Alžběta II. (95) si po skončení oficiálního období smutku za manžela Philipa změnila profilovou fotku na sociálních sítích. Snímek s Philipem z derby v roce 2016 vyměnila za fotografii z návštěvy sídla MI5, na níž už je jen ona sama.

Svatba prince Williama a Kate Middletonové



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.