Meghan chce být Dianou, ale… Drsný ortel princezniny blízké | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 8. května 2024

Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor

Meghan chce být Dianou, ale… Drsný ortel princezniny blízké

Meghan Markleová si najala stejného právníka, který zastupoval i princeznu Dianu.
Meghan Markleová si najala stejného právníka, který zastupoval i princeznu Dianu. (archiv)

Kdyby se ty dvě potkaly v reálu, zřejmě by to nebyl vřelý vztah, v němž by snacha ráda spočinula v náruči tchyně. Ačkoliv si Diana (†37) užila v královské rodině své, nikdy by se k britské monarchii neotočila zády. Proto by něco podobného prý neodpustila ani svému Harrymu.

Alespoň tak to prezentuje blízká přítelkyně předčasně zesnulé princezny Tina Brown. Diana prý byla královské rodině oddaná. Poctivě proto plnila i všechny povinnosti z toho plynoucí. Na královnu byla vždycky hrdá, což se o rozmazlené Meghan (38) říci nedá.

Meghan Markelová o životě v královské rodině: 

Video se připravuje ...

Její kamarádka se domnívá, že by ji velmi tížilo rozhodnutí mladšího syna, který se rozhodl monarchii opustit. Pravděpodobně by se ho snažila přesvědčit všemi možnými prostředky o tom, že to dělat nemá. S Meghan by prý stoprocentně soupeřila o přízeň Harryho, myslí si Tina Brown, jak uvádí web Báječná žena. Popularita Lady Diany zkrátka spočívala v něčem docela jiném než v rebelii proti dvoru. Jenže to manželka mladšího z princů, zdá se, nepochopila!

Královna Alžběta a vévodkyně Meghan poprvé samy spolu na akci:



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.