Drtivá bolest Meghan a Harryho: Oplakávají druhé dítě | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Drtivá bolest Meghan a Harryho: Oplakávají druhé dítě

Harry a Meghan přišli o druhé děťátko
Harry a Meghan přišli o druhé děťátko (instagram)

O těhotenství manželky mladšího z britských princů se v poslední době hodně spekulovalo. Pravda je taková, že skutečně byla v jiném stavu. O miminko ale letos v létě přišli!

Vévodkyně Meghan potratila  v červenci. S bolestnou zkušeností se svěřila deníku New York Times, jak píše Blesk.cz. Zpověď je to skutečně mrazivá. To, že je něco špatně, zjistila ve chvíli, kdy přebalovala syna. „Pocítila jsem náhle ostrou křeč. Klesla jsem na zem, s Archiem v náručí, a broukala ukolébavku, abychom se oba uklidnili. Veselá melodie byla v ostrém kontrastu s mým pocitem, že něco není v pořádku. Věděla jsem, jak jsem tak svírala v náručí své prvorozené dítě, že ztrácím to druhé…“

Meghan o životě v královské rodině: 

Video se připravuje ...

Kvůli ostrým křečím v podbřišku pak zamířila do nemocnice, kde sledovala, jak tato událost jejímu muži „láme srdce, zatímco ona se pokoušela udržet rozbité kousky svého vlastního srdce“.

„O několik hodin později jsem ležela na nemocniční posteli a držela manžela za ruku. Cítila jsem horkost jeho dlaně a políbila jsem ho na klouby ruky, mokré od  slz nás obou. Zírala jsem na studené bílé stěny kolem sebe a oči se mi opět zalily slzami. Snažila jsem se představit si, jaké by to bylo, kdybybychom se uzdravili...“ popisovala bolestné chvilky ve zveřejněném článku nazvaném „Ztráty, které sdílíme“.

Vévodkyně Meghan porodila! Co novorozence čeká podle Jindřicha Forejta?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
tryskomys
25. 11. 2020 • 17:29

Můžou oplakávat v soukromí a néé se hnat do novin,trapní.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.