S rakovinou bojující Kuklová: KRACH VZTAHU! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

S rakovinou bojující Kuklová: KRACH VZTAHU!

Michaela Kuklová
Michaela Kuklová (Aha!, ara)

Musí se soustředit na boj s rakovinou prsu. Míša Kuklová, která včera oslavila 52. narozeniny, obětovala nemoci i svou lásku Josefa Wittnera (40). „S Pepinem jsem se rozešla,“ prozradila herečka deníku Aha!. „Potřebuju teď být sama a mít čistou mysl,“ dodala představitelka pohádkové princezny Jasněnky.

Přitom Josefa miluje. „Je to dobrý kluk a jsem vděčná, že jsem takovou lásku mohla zažít,“ říká herečka s povděkem. Podnikatel jí prozářil dva poslední roky, byl jí strážcem i oporou a taky ji dokázal rozesmát. „Ale zdraví je teď u mne na prvním místě, protože je důležité i pro mého syna,“ dodává. Jedenáctiletý Roman, jehož otcem je úspěšný moravský podnikatel Roman Holomek (60), žije s maminkou a bude ji ještě dlouho potřebovat. „Dá se to všechno asi jen těžko pochopit, ale dělám, co cítím, že musím,“ přidává Míša na vysvětlenou. Je to složité. Jen ona sama ví nejlépe, co ji posílí pro další boj se zrádnou nemocí. Odhalila ji vlastně sama, protože běžné vyšetření na mamografu nic nezachytilo.

„Možná tři roky jsem cítila změny v citlivosti prsu, až o dost později jsem pak objevila jakési tvrdnutí žláz. Žádná bulka,“ popsala Míša situaci, aby upozornila ostatní ženy. Chtěla je varovat, aby více dbaly na prevenci. „Nádor byl vidět až na magnetické rezonanci a byl velký. Proto jsem podstoupila operaci obou ňader a odebrání dvanácti uzlin. Když vše dobře půjde, jen se zařadím mezi ženy, co mají silikony,“ popsala herečka, která nyní podstupuje hormonální léčbu.

Nevydařené vztahy
Josef Wittner byl pro ni výjimečný, přesto jim vztah nevydržel. Na chlapy neměla křehká herečka štěstí. Manželství s Jiřím Pomeje(†54) skončilo rozvodem a dluhy, s otcem Romana se rozešli, když synovi byly pouhé tři roky.

Michaela Kuklová: Vzpomínám na mrtvé, ale neopíjím se.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.