Rakovinou trpící Pomeje: Dojemný vzkaz do senatoria od Kuklové! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Rakovinou trpící Pomeje: Dojemný vzkaz do senatoria od Kuklové!

Jiří Pomeje v sanatoriu: V dobrém rozmaru nandal na hlavu kolo proti proleženinám a mával na pozdrav.
Jiří Pomeje v sanatoriu: V dobrém rozmaru nandal na hlavu kolo proti proleženinám a mával na pozdrav. (Pavel Pásek, D. Kundrát a P. Machan)

První velká láska Jiřího Pomeje (54) a bývala manželka Michaela Kuklová (50) ani po letech odloučení na svého exmanželka nezapomněla. V těžkých chvílích, které herec momentálně prožívá, mu napsala dojemný vzkaz do sanatoria.

Poznali se v 90. letech při natáčení filmu Playgirls 1 a 2, a poté ve filmu Andělská tvář, kde tvořili milenecký pár, ve skutečném životě už byli manželé. Na začátku vztahu byli do sebe zamilovaní až po uši, ale alkohol a dluhy jejich vztahu neprospívaly a následoval těžký rozvod.

Přestože ukončení vztahu bylo pro oba velmi těžké, zdravotní stav Pomejeho bojujícího s rakovinou není Kuklové lhostejný. V době, kdy Jiří začal poprvé bojovat s nemocí, poslala mu zprávu. „Poslala jsem mu tehdy textovku, ale on nereagoval. Pochopila jsem, že se mnou asi nechce mluvit,“ přiznala Kuklová Blesku.

Herečka doufá, že Pomeje rakovinu opět porazí a vše se zlepší. „Přála bych mu, aby se uzdravil. Už kvůli té malé dceři, kterou má. Musí zabojovat a to on zase umí, když o něco jde,“ svěřila se Blesku.

 Na video s Jiřím Pomejem se může podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.