Životní láska písničkáře Honzy Nedvěda (73) Pavlínka (37): DRASTICKÉ SNÍŽENÍ VÁHY! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Životní láska písničkáře Honzy Nedvěda (73) Pavlínka (37): DRASTICKÉ SNÍŽENÍ VÁHY!

Jan Nedvěd s Pavlínkou.
Jan Nedvěd s Pavlínkou. (Archiv Blesku)

Její manžel Honza Nedvěd měl v úterý 73. narozeniny. „Slavili jsme to, ale už v sobotu. Přijela sestra a rodina, bylo to moc hezké. I počasí vyšlo, byli jsme na zahradě,“ svěřila deníku Aha! písničkářova manželka Pavlínka (37). Vypadá skvěle, zhubla prý 20 kilo.

Buclatá dívenka, která se v roce 1999 v pouhých 17 letech zamilovala do populárního folkového zpěváka, je ta tam. Pavlínka si nechala moderněji zastřihnout  vlasy a popracovala na postavě. „Něco málo jsem sice zase nabrala zpátky, ale celkově jsem shodila. Jsem ráda,“ říká vesele.


Výročí svatby
V půlce října budou mít další oslavu. Čeká je sedmé výročí svatby. Brali se s Honzou 13. října 2012 v Lucerně. To už spolu byli 13 let, takže letos mají vlastně dvacetileté výročí. Za svědka šel tenkrát Honzovi jeho mladší bratr, neméně slavný písničkář František Nedvěd (72). Bohužel spolu už pár let opět nemluví a stejně tak Jan nekomunikuje ani se synem Honzou (47) a zbytkem rodiny. (Aha! informovalo včera).

Milá pokladní
Pavlínka se stále drží své profese. Je pokladní v řetězci supermarketů. „Jsem spokojená. Sice dojíždím, ale když nemá vlak zpoždění jako právě dneska, je to fajn,“ dodala paní Nedvědová. V obci ji lidé mají rádi. „To víte, že ji známe. Pořád se usmívá, je ochotná a moc hodná,“ říkají o muzikantově manželce místní.

Písnička z lásky
Ukázka ze skladby Pavlínka, kterou Honza napsal své ženě:
Dlaní kroužíš blízko mojich úst,
tvé prsty voní, lásko, touhou našich chvil a tělem mým,
v rádiu nám brácha něco hrál,
kočovní herci jeli krajinou a za nimi šel nocí i můj stín.

Silvestrovský speciál Tváře: Petr Rychlý zpívá s Honzou Nedvědem!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
majojo
26. 9. 2019 • 17:53

Životní láska? Je poslední z Nedvědových lolitek, která mu zbyla a je ochotná se o dědouše, zchudlého a nemocného starat.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.