Písničkár Honza Nedvěd (73) a jeho Pavlínka: PRAVDA O KRACHU VZTAHŮ V RODINĚ! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Písničkár Honza Nedvěd (73) a jeho Pavlínka: PRAVDA O KRACHU VZTAHŮ V RODINĚ!

Jan Nedvěd s Pavlínkou.
Jan Nedvěd s Pavlínkou. (Isifa, Aha! – Martin Hykl)

S bratrem Františkem Nedvědem (72) dlouhé roky nekomunikuje a bude to deset let, co Jan Nedvěd nepromluvil ani slovo se synem Janem Nedvědem ml. (47). Zatímco ale bratr slavnému písničkáři k včerejším 73. narozeninám pogratuloval, syn telefon zvednout nedokázal.

„S tátou spolu opravdu nemluvíme přes devět let. Myslím ale, že pogratulovat alespoň přes vás bych mu měl, vždyť je to táta,“ řekl deníku Aha! Nedvěd junior a spustil: „Táto, já ti přeju především zdraví, který tak potřebuješ. A taky aby se ti po dvou letech teď podařil ten návrat na pódia a aby tě to psychicky vzpružilo. To ti upřímně přeju!“ Legendární písničkář totiž podle svého syna velmi špatně slyší a to ho jako hudebníka velmi ničí.

„Vlastně to byl ten důvod, proč to otec před dvěma roky zapíchl. Táta na pravé ucho neslyší vůbec a na levé tak z dvaceti procent. A to je problém při živých koncertech,“ poznamenal syn Jan s tím, že kvůli špatnému sluchu jeho táta potřebuje na koncertech vlastního zvukaře a hudebníky, s nimiž je už sehraný. „Bez nich na pódium nemůže,“ zdůraznil syn.

Svému otci sice přeje vše dobré, ale vidina, že by spolu zase komunikovali, je prý stále v nedohlednu. „Víte, táta nekomunikuje s bratrem Františkem, s mou sestrou Alenou ani naší matkou, jeho bývalou manželkou,“ prozradil písničkářův syn, jehož otec stále bydlí v chatce na Sázavě a stále mu je po boku mladičká manželka Pavlínka (37).

Narodil se prý jen pro národ
„Na rozdíl od strejdy Františka, který je fantastický rodič, je můj otec rodič mizerný. Když mi bylo pět a sestře tři, tak nás táta opustil a řekl – narodil jsem se, abych sloužil národu, tak to pochopte! Občas se ale objevím, když budu potřebovat třeba vyprat, hned ale zase zmizím,“ prozradil Aha! Jan Nedvěd ml. a snažil se tak vysvětlit, že přesně pro toto a podobné chování jeho otec vlastně ztratil rodinu.

Silvestrovský speciál Tváře: Petr Rychlý zpívá s Honzou Nedvědem!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.