Miliony v tahu! Zakopají Nedvědi válečnou sekeru? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Miliony v tahu! Zakopají Nedvědi válečnou sekeru?

Bratři Nedvědi
Bratři Nedvědi (Michal Protivanský/Pavel Machan)

Zpívali o lásce, přátelství a svými tklivými hity dokázali vyprodat nejen haly, ale před čtyřiadvaceti lety dokonce celý pražský Strahov. I když i nadále mohli inkasovat částky, o kterých se jiným jen sní, vzájemná nevraživost Františka (72) a Jana (73) nakonec zcela nepochopitelně rozdělila.

Šancí znovu se společně propojit na pódiu přitom prý oba měli hned několik. Dokonce mohli vystoupit v pražské O2 aréně, která je považovaná za nejvyšší metu české popularity. Jenže i to podle Nedělního Blesku tvrdošíjně zamítli. „Ano. Mohli jsme vystoupit v O2 aréně. Věřím, že bychom ji vyprodali i několikrát za sebou, ale naše vztahy jsou takové, že to prostě nejde,“ přiznal Blesku František.

Jeho argument, proč to není možné, je následující: „Nejde ani o to spolu vydržet tři hodiny na pódiu, ale komunikovat spolu minimálně už půl roku před tím kvůli přípravám. Tak, jak to bylo před Strahovem,“ řekl mladší z bratrů. Přesto ale neříká, že se nic takového už nikdy nestane. „Nevylučuju to, ale to je všechno,“ zareagoval František na dotaz Blesku. Ten se momentálně připravuje na pětihodinovou operaci srdce, které mu už údajně pracuje jen na třicet procent.

Udobří bratry Nedvědi operace mladšího Františka? Video si můžete pustit zde: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.