Nedvědova Pavlínka šokuje: Změna vzhledu, válka v rodině | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Nedvědova Pavlínka šokuje: Změna vzhledu, válka v rodině

Jan Nedvěd se svou láskou Pavlínkou
Jan Nedvěd se svou láskou Pavlínkou (Archiv Blesku)

Kdysi vyprodal Jan Nedvěd (73) hravě se svým bratrem Strahovský stadion. Jeho hity u táboráků zní pořád. O Honzovi, který má dnes narozeniny, se ale moc nemluví. Ani o jeho Pavlínce, jíž si před dvaceti lety namluvil, když jí bylo teprve 17 let. Podle aktuálních  informací webu eXtra.cz se ale hodně změnilo.

Když se po boku Jana Nedvěda před dvěma dekádami objevila zakřiknutá blondýnka s dětským vzhledem, byl z toho docela skandál. I když se stali dva nesourodí milenci terčem kritiky i odsudků, nakonec spolu překvapivě vydrželi. V roce 2012 dokonce měli podle uvedeného webu svatbu v Lucerně před zraky tisíců přihlížejících diváků.

„První dva roky to bylo takové hledání. Jsem totiž nesnesitelný v momentě, kdy se někdo jakoby postaví mezi mě a hudbu. Ale pak si Pavlínka našla cestu, která nám vyhovuje oběma, a od té doby je to téměř idylický vztah," svěřil Nedvěd deníku Aha!

Jeho vyvolená se za dobu, kdy jsou spolu, po boku písničkáře notně proměnila. Z křehké květinky je teď prý pořádná žena krev a mléko. Svoji profesi prodavačky ale nezměnila.

Co se ovšem v životě Jana Nedvěda táhne, je konflikt s jeho bratrem Františkem. Byli spolu na nože, pak připustili, že se někdy na pódiu přece jen možná objeví, ale nestalo se tak. Zdá se, že Jan Nedvěd nakonec našel opravdový život právě s Pavlínkou. A rád ho žije v soukromí, bez přítomnosti veřejnosti.

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.