Zdravotní stav Honzy Nedvěda děsí: Kdyby nebylo Pavlínky, tak… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Zdravotní stav Honzy Nedvěda děsí: Kdyby nebylo Pavlínky, tak…

Láska písničkáře Nedvěda Pavlínka je mu momentálně maximální oporou.
Láska písničkáře Nedvěda Pavlínka je mu momentálně maximální oporou. (Michal Protivanský, archiv)

Jejich vztah býval opakovaně vystavovaný notné dávce kritiky. To zejména kvůli velkému věkovému rozdílu, který mezi Janem Nedvědem (74) a jeho Pavlínkou (39), je. Jenže žena folkové legendy prokázala, že s Honzou dokáže přečkat i časy velmi zlé.

Jak se deníku Blesk svěřil syn písničkáře Jan Nedvěd ml., kdyby nebylo Pavlínky, je s jeho tátou nejspíš amen. Manželská dvojice spolu pořád bydlí na chalupě u Sázavy. Jen zdravotní stav Honzy Nedvěda je horší a horší. Už prý neslyší, nemá zuby, trpí panickou atakou a stydí se za sebe. Z toho důvodu odmítá chodit mezi lidi. Jedinou povolenou společnicí je právě o pětatřicet let mladší manželka. „Smí k němu jenom Pavlínka a jeho sestra, která bydlí blízko. A upřímně musím říct, že celá naše rodina děkuje za Pavlínku. Kdyby té nebylo, kdo ví, jestli by táta vůbec ještě byl. Ona mu dělá snídaně, svačiny, obědy, večeře a po všech stránkách se o něho vzorně stará. Je báječná,“ prozradil syn bývalé folkové hvězdy.

Nedvěd bez zubů, ohluchl a nevychází ven! A Dvořák ze strachu o život nenatáčí

Video se připravuje ...

Přitom připouští, že i on si myslel, když si jeho táta Pavlínku bral, že jim to nemůže vydržet. Zpětně musí ovšem konstatovat, že mladá žena šla do vztahu skutečně nezištně. Přesto se jí nedaří manžela přesvědčit, aby se sebou začal něco dělat, došel si k zubaři a pořídil naslouchátka. Protože jen tak se přestane stranit okolí a sebere odvahu vstoupit ještě na pódia. V tom se nyní snaží Nedvěd junior Pavlínce pomoct. „To jsem si teď dal za úkol já. Tátu dám dohromady a pošlu na pódia, tam je jeho život. A to jediné ho zmátoří,“ je přesvědčený. Z toho důvodu mu napsal po osmi letech čtyřstránkový e-mail. Snad se ještě podaří tátu přesvědčit, že takhle bídně to skončit nemusí.

Nedvědovi zachránila život Pavlínka! A Dáda zasadila Felixovi tvrdý úder

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.