Romantika Nedvěda s Pavlínkou: Láska z nich jen čiší! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Romantika Nedvěda s Pavlínkou: Láska z nich jen čiší!

Jan Nedvěd si s Pavlínkou užívají romantiku v lůně přírody
Jan Nedvěd si s Pavlínkou užívají romantiku v lůně přírody (Foto: Archiv Pavlíny Jiráskové)

Jan Nedvěd (73) s mladší manželkou Pavlínkou (38) letos oslaví 8. výročí od svatby.  Ačkoliv jim někteří nedávali moc šanci, jejich vztah jen kvete. Momentálně zamilovaná dvojice tráví poslední dny prázdnin na chatě.

Ačkoliv patří mezi naše nejznámější písničkáře, někteří mají jeho jméno spjaté s jeho o 35 let mladší partnerkou. V roce 2012 si během koncertu v pražské Lucerně před zraky tří tisíc lidí řekli »ANO«, a tím svou lásku zpečetili.

Petr Rychlý jako Jan Nedvěd – Tvoje tvář má známý hlas

Dvojice i po letech vypadá šťastně, Nedvědovi vztah s mladší partnerkou prospívá. Momentálně tráví čas na chatě v Čerčanech kousek od řeky Sázavy.  „Jsou to skvělí lidé. Skromní, tiší. Pavlínka je velmi milá a sympatická žena,“ řekla pro ŽivotvČesku.cz jedna ze sousedek.

Silvestrovský speciál Tváře: Petr Rychlý zpívá s Honzou Nedvědem!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
lekno
28. 8. 2020 • 09:48

Spevák sa zrejme inšpiroval históriou : v minulosti si starší muži brali mladé dievčatá od 13 - 14 rokov a dnes to tiež ešte beží vo svete - hlavne v oblastiach, kde muži milujú svoje neoholené brady. Voľakedy dokonca niektorí starí panovníci túžiaci si predĺžiť život a omladiť sa - obklopovali sa zásadne len deťmi a sviežimi dospievajúcimi. Na štýl návštevníka z vesmíru z filmu Hviezdna brána. Ten bol na tom ale kapku lepšie - priamo sa vopchal do tela zneužitého mladého chlapca - nech vyzerá k svetu, aby sa ho nezľakli.. Pavlína vzbudzuje rozporuplné reakcie u ľudí, ale bola to jej voľba.. Mne je tejto ženy ľúto. Ale ona vie najlepšie, ako sa cíti - je to nakoniec ich život..

kristinn
27. 8. 2020 • 17:20

Neviem, čo má Pavlínka radšej. Jeho, alebo jeho piesne. Aj keby som mala na neho zlosť, jeho piesne ju zo mňa vyženú...Sú prekrásne...Pre mňa...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.