Hokejista Petr Nedvěd (48): Trénuje s kočárkem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Hokejista Petr Nedvěd (48): Trénuje s kočárkem!

Jsou nachystáni. Hvězdný páreček už má kočárek.
Jsou nachystáni. Hvězdný páreček už má kočárek. (Foto – EGGCZSK/Nikol elefant)

Za měsíc už budou tři! Bývalý hokejista Petr Nedvěd (48) a jeho modelka Nicole Volfová (25) netrpělivě očekávají narození první dcerky. Konečně pro ni mají kočárek!

Celé roky byl playboyem, co si jen užíval. Poznáním půvabné modelky, jíž by neodolal snad žádný mužský, se ale bývalému kanonýrkovi zcela změnily priority. A na konci července přivítá na světě nový život! „Už jsem to fakt nečekal a trošku hodil flintu do žita. Ale podívejte dneska, za pět týdnů se stanu otcem!“ dmul se pýchou Petr na akci, kde si s jeho láskou převzali od sponzora vysněný kočárek.

Těhotná fešanda z něj byla úplně unešená! Naomi, jak páreček dcerku pojmenují, se bude vozit jako královna. „Ladí mi k vlasům, sůl a pepř! Teď už máme všechno, čekáme jen na ni,“ radovala se budoucí maminka, jež manažerovi hokejové »repre « nařídila účast u porodu. V porodnici v pražském Podolí tak bude brzy pořádně živo. „Představoval jsem si, že počkám někde v čekárně, až to celý proběhne, ale musím poslouchat. Nikča řekla, tak tam budu!“ přiznal Nedvěd. Tak si to užij, »Méďo«!

Na video s Petrem Nedvědem se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...

Na svatbu je čas
Když se má partnerům narodit prcek, obvykle začnou přemýšlet o bleskovém sňatku. U tohohle párečku ale veselku zatím nečekejte! „Pro nás je teď nejdůležitější Naomi, chceme, aby i ona z toho něco měla. Přemýšlíme o svatbě třeba za tři čtyři roky, abychom si to užili všichni. Aby tam někde kolem nás běhala,“ přiznala krásná Nicole.

Petr Nedvěd o dítěti:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
alexa-lexa
26. 6. 2020 • 17:22

Tak tomu se teda určitě dá věřit, že je to láska!!! Kdyby neměl tučný konto, tak si ho ani nevšimne!! Je to jen vypelichanej seladon, kterej se nechal zblbnout!! Je to jen zlatokopka nic víc a on už toho taka moc neurve, tak holt musí troubit do světa jaká je to láska a jak je ona skvělá. Mohl by být její táta, fakt na tohle musí mít ty zlatokopky pořádnej žaludek nechat na sebe byť je sáhnout dědkem. Chudák dítě bude mít za otce dědka!!

-bello-
24. 6. 2020 • 00:50

Další šílenej pár Zvedá se mi žaludek z těch věkových rozdílů.Není to normální.Dyť to mohou být otcové těch holek ( u Gottové a Jandové skoro dědové ). Zdravá sebevědomá holka tohle nemá.Neoslovuje ji stará garda, byť slavná a ani jejich konta.

nicnezpravda
22. 6. 2020 • 14:55

Jinak v článku jsou chyby.To o soli a pepři říká Nedvěd,ne ona.Totez je dál.Vsude mluví on..

nicnezpravda
22. 6. 2020 • 14:52

Sedivej dědek a nafoukaná modelka

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.