Boxer Konečný má koronavirus: Tutlal nákazu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Boxer Konečný má koronavirus: Tutlal nákazu

Lukáš Konečný je bývalý profesionální boxer a současný radní v Ústí nad Labem  v obvodu Severní terasa. Koronavirus chytil od jednoho ze svých svěřenců.
Lukáš Konečný je bývalý profesionální boxer a současný radní v Ústí nad Labem v obvodu Severní terasa. Koronavirus chytil od jednoho ze svých svěřenců. (Blesk:Martin Přibyl)

Věděl, že je nemocný, přesto mlčel! Bývalý boxer Lukáš Konečný (41) se nakazil koronavirem, o pozitivním testu ale neinformoval on sám, nýbrž ústecký primátor Petr Nedvědický! Důvod?

„Byl jsem požádán Krajskou hygienickou stanicí, abych to nezveřejňoval. Mohl jsem způsobit paniku, každý by chtěl na testy!“ napsal po »provalení« současný radní a mistr světa i Evropy na Facebook. „Cítím se ale velmi dobře, nemám příznaky. V úterý jsem si byl ještě zatrénovat. Sám, ve své tělocvičně.“ dodal Konečný. Tak snad virus nerozšířil.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.