František a Honza Nedvědovi: Objetí díky kritice syna | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

František a Honza Nedvědovi: Objetí díky kritice syna

Zlatá svatba Františka Nedvěda: Usmíření bratrů
Zlatá svatba Františka Nedvěda: Usmíření bratrů (Blesk:Jan Vilimek Jan Vilímek)

Syn Jana Nedvěda (74) je nadšen. Veřejně si na otce postěžoval a věřil, že to z jeho tátou nějak pohne. A stalo se. Slavný písničkář se téměř po dvou letech vydal mezi lidi a zamířil si to rovnou za svým nemocným bratrem Františkem Nedvědem (73), kterého neviděl dlouhá léta.

A se svojí Pavlínkou (39) se dokonce odhodlal dorazit na Staroměstské náměstí, kde měl bratr František zlatou svatbu. Kritika syna a taktéž hudebníka Jana Nedvěda ml. (49) zněla, že otec: nedbá na sebe, nemá zuby, neslyší, odmítá chodit mezi lidi, má z nich panickou ataku a s velmi nemocným bratrem si jenom posílá e-maily.

Nové zuby

Jana Nedvěda tato synova slova sice nesmírně rozzuřila, zřejmě o nich ale přemýšlel. Pochopil, že e-mailovat si s nemocným bráchou, i když se s ním před lety nepohodl, nejde. Má ho rád a nikdo neví, co bude zítra. A aby si mohli popovídat, tak si Jan nechal udělat i nové zuby a nasadil si kvalitní naslouchátka.

Nedvěd bojující s rakovinou natočil vzkaz. A Houdová děsí fanoušky: Podstupuji vážné léčení

Video se připravuje ...

Je zdrcen

Jan Nedvěd mladší z toho má radost, je ale zároveň i trošku zdrcen. „Povedlo se to! Táta se musel rozčílit, dostat impulz, aby se nad sebou trošku zamyslel. Zároveň mám na něho hroznej vztek. Všechno, co jsem řekl, popírá, přitom je to svatá pravda. Jeho sestra Lída, se kterou je neustále ve styku, to může potvrdit,“ komentuje Jan Nedvěd ml.

Se strejdou Františkem a jeho rodinou se kamarádí, věděl, že i tátu pozvali na svatbu. „Nevěřil jsem, že se táta překoná a přijde tam. Zároveň mi něco říkalo, co kdyby? A tak jsem tam raději nešel. Upřímně? Bál jsem se táty. Věděl jsem, že jsem ho těmi prohlášeními hrozně naštval. Teď jsem ale naštvaný já. Jak může tvrdil, že jsem se mu neozval, když jsem tam před nedávnem byl, on mi ale neotevřel. A tak jsem mu potom napsal dlouhý e-mail, a on dodnes nezareagoval,“ říká Jan Nedvěd ml.

Více o rodinných vztazích Nedvědů se dočtete v tištěném vydání Nedělního Aha!

František Nedvěd o Janovi: S rozchodem s bratrem jsem se nevyrovnal!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.