Bratři Nedvědi: Velké usmíření na zlaté svatbě?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Bratři Nedvědi: Velké usmíření na zlaté svatbě?!

Zlatá svatba Františka Nedvěda: Usmíření bratrů
Zlatá svatba Františka Nedvěda: Usmíření bratrů (Blesk:Jan Vilimek Jan Vilímek)

Znovu stanul před oltářem! Stejné místo, stejný den, jen o dvě hodiny později, než tomu bylo před padesáti lety.

František Nedvěd (73) včera obnovil manželský slib se svou ženou Marií, a společně tak oslavili zlatou svatbu. Štěstí jim přišel popřát i bratr Jan Nedvěd (74) a pánové si měli po dlouhé době hodně co říci. Padesát let v jednom svazku se jen tak někomu nepoštěstí, ale recept je prý jednoduchý. „Tolerance, odpuštění, pochopení, žádná velká zloba, plnění přání a dělat si život hezký,“ popsal Aha! František, kterého před Staroměstskou radnicí velmi překvapila přítomnost bratra, se kterým nemají nejlepší vztahy.

Nedvědovi zachránila život Pavlínka! A Dáda zasadila Felixovi tvrdý úder

Video se připravuje ...

„Vůbec jsem to nevěděl, bylo to příjemné překvapení, byl se podívat, pogratuloval mi, všechno v pořádku,“ řekl folkař, který má za sebou snad úspěšně náročnou léčbu rakoviny plic, kterou onemocněl loni v září. „Se svým bráchou mám korektní vztahy, musím říci, že takové bratrské,“ potvrdil Honza bratrova slova, ale více se svatby neúčastnil. „Na obřad nejdu, to bych rušil, ale přišel jsem jim vyjádřit úctu, Maruška je anděl a brácha ministr odolnosti a trvanlivosti. To musela být obrovská láska,“ doplnil starší z bratrského dua, jehož doprovázela manželka Pavlínka (37).

Nedvěd bez zubů, ohluchl a nevychází ven! A Dvořák ze strachu o život nenatáčí

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.