USMÍŘENÍ bratrů Nedvědů! Spojila je nemoc? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

USMÍŘENÍ bratrů Nedvědů! Spojila je nemoc?

Bratři František a Jan Nedvědovi zase spolu?
Bratři František a Jan Nedvědovi zase spolu? (archiv Blesku)

V náročné době člověku leccos dojde, snáze si srovná priority. František Nedvěd (73) má za sebou opravdu těžký rok. Po operaci srdce přišel covid, pak zase rakovina. Jenže legendární písničkář je naštěstí velký bojovník. A podle webu Expres.cz už pomalu začíná zpívat. Novou krev do žil mu vlil nepochybně  i fakt, že se mu po dlouhé době zase ozval bratr Jan (74).

I když dochází ještě na ozařování, přesto už natáčí František spolu se synem Vojtou písničková videa pro fanoušky. „Ještě to není ono, ale jsou tam každodenní posuny. Doufám, že svým hlasem nikoho neurážím, ale dělám, co můžu,“ svěřil se uvedenému webu Nedvěd, který by nerad své fanoušky zklamal. Muzikant zároveň přiznává, že se mu ulevuje.

Jak bydlí František Nedvěd? Pustil nás do svého soukromí!

Video se připravuje ...

„Dneska je první den po tak dlouhé době, kdy se cítím opravdu docela dobře. Musím se navíc pochlubit, že mi včera napsal i můj bratr. Doufejme, že se vše v dobré obrátí a že se brzy uvidíme. Moc se těším,“ dodal Nedvěd s nadějí a nedalo se prý přeslechnout, jak moc mu už Honza chyběl. Držíme palce, ať je to usmíření definitivní!

František Nedvěd o Janovi: S rozchodem s bratrem jsem se nevyrovnal!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
j.p.toman
18. 3. 2021 • 08:26

Už zase ?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.