Láska dětí slavných otců! Nedvědová randí s Kordou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Láska dětí slavných otců! Nedvědová randí s Kordou

Pavel Nedvěd
Pavel Nedvěd (Pavel Mazáč / Sport)

Kučeravý mládenec Giovanni Faruffini ostrouhal. Ouška Ivany Nedvědové (23) už nechtějí slyšet jeho italské: „Ti amo.“ Zbožňují totiž české: „Miluji tě,“ z úst Sebastiana Kordy (20).

Zamilovaní se svorně na sociální síti pochlubili líbací scénkou a »Sebikova« pusa na tvář Ivanky je i přes respirátor tuze žhavá. „Rok 2021 je boj,“ smutní Sebastian nad zákazy kvůli čínskému viru. „Ještě další čtyři týdny,“ napsala nedočkavě Ivana a oba přidali srdíčka, jež hovoří za vše. A je to!

Rozkošná dcera nejlepšího českého fotbalisty všech dob a dnes viceprezidenta Juventusu Turín Pavla Nedvěda (48) a usměvavý syn tenisového velikána Petra Kordy (53) v sobě našli zalíbení. Jiné, než v dětství, kdy se škádlili na Floridě, kde mají Kordovi příbytek a kam Nedvědovi často zavítají. Tohle je láska! 

Zbývá otázka, zda ji budou přát otcové! Oba ratolest toho druhého znají. Petr se při golfu může Pavla zeptat, jestli Ivanku, která vystudovala univerzitu ve Švýcarsku a koketuje modelingem, Sebastianovi dá. Je to šikovný mladý muž, který si na tenisovém okruhu vydělal už 10,5 milionu korun.

Pavel Nedvěd dostal vyznamenání od prezidenta. Jako čtvrtý fotbalista

Video se připravuje ...

Nedvěd si zahrál se synem. Co předvedl? Parádní střely, přihrávky i hádku s rozhodčí

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.