Tragický požár ve Vejprtech: Osm obětí pohřbí společně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Tragický požár ve Vejprtech: Osm obětí pohřbí společně!

Požár domova pro postižené ve Vejprtech
Požár domova pro postižené ve Vejprtech (Blesk.cz - Michal Israel Volf)

Společně se udusili kouřem při požáru objektu domova pro postižené muže ve Vejprtech. Společný budou mít i pohřeb. Město se s muži, kteří zemřeli ve spánku, naposledy rozloučí 7. února.

„Se společným rozloučením souhlasili i příbuzní,“ řekla včera starostka Vejprt Jitka Gavdunová s tím, že při smuteční řeči zazní medailonek o životě každého z mužů. Včera v objektu začala uklízet sanační firma. Město chce co nejdříve začít s opravami objektu, aby se do něj přeživší klienti mohli vrátit. Policie případ vyšetřuje jako obecné ohrožení. V podezření jsou tři klienti domova. Všichni byli postupně umístěni do psychiatrické léčebny.

Zapálili gauč?
Požár vznikl v neděli brzy ráno od gauče ve společenské místnosti. Zatím nikdo nebyl obviněn. Součástí vyšetřování požáru je i prověřování je trestní odpovědnost podezřelých. Někteří jsou jen zbaveni způsobilosti k právním úkonům. Technickou závadu jako příčinu požáru policisté vyloučili.

Mluvčí záchranné služby o zraněných ve Vejprtech:

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.