Inna Puhajková: Odhalila se až na kost! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Inna Puhajková: Odhalila se až na kost!

Inna poslala svým fanouškům pusu.
Inna poslala svým fanouškům pusu. (Foto Instagram )

I kosti jí sluší. Než si ale Inna Puhajková (34) stoupla před objektiv, byly na ní hodiny práce! Při focení nového diáře jí totiž fotograf Jakub Ludvík (50) neodhalil jen nahou kůži, ale ukázal i to, co má pod ní.

Samozřejmě šlo jen o optický klam, leč dokonalý. Maskér jí namaloval na obličej i dekolt perfektní iluzi toho, co drží pohromadě její sexy tvary, tedy holé kosti. „Chtěli jsme udělat něco extravagantního a nakonec padla volba na kostlivce,“ vysvětluje autor fotografií netradiční volbu.

Bývalka Jaromíra Jágra (48) byla nicméně v těch nejlepších rukou – proměnu jí vytvořil maskér Matěj Šesták, který měnil v pěvecké hvězdy i soutěžící v show Tvoje tvář má známý hlas. „Inna měla velkou trpělivost, protože její líčení zabralo šest hodin. Nejvíce práce bylo se zuby, ty se dělaly opravdu dlouho, aby vypadaly uvěřitelně,“ popsal Aha! Jakub Ludvík, jehož fotka Inny je v jeho diáři pro letošní rok.

Inna Puhajková na Plese jak Brno: Měla jsem smolný den! Co se dělo?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.