Jágrova oslava bez rodiny: Dárek od synovce by prý ani nerozbalil | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Jágrova oslava bez rodiny: Dárek od synovce by prý ani nerozbalil

Jaromír Jágr
Jaromír Jágr (Svět motorů/Jiří Pekárek)

Narozeninová oslava Jaromíra Jágra (49) nemohla být kvůli covidovým opatřením nikterak velkolepá. I tak by se čekávalo, že na takové události budou především rodinní příslušníci. Nikdo z nich se ale oslavy nezúčastnil.

Své poslední narozeniny před padesátkou oslavil s nejbližšími přáteli v klubovém skyboxu Rytířů Kladno a po svém boku měl pochopitelně i přítelkyni Dominiku. Co už lze pochopit jen stěží, je fakt, že oslava jinak proběhla bez Jágrovy rodiny.  Kdo by očekával, že si rodinu šetří na druhé kolo, má se na omylu. Jágrův synovec totiž prozradil, že rodinná oslava se vůbec nekonala!

„Kdyby Jarda věděl, co znamená rodina, možná by zjistil, co znamená rodinná oslava. Ta pochopitelně nebyla. A na oslavě jsem nebyl. Jsem totiž ‚jenom‘ rodina,“ nešetřil kritikou Jiří Kalla, jenž nedávno se strýcem ukončil spolupráci v rámci rodinného klubu.

Sportovci na sítích: Souček a bramborový salát, Jágr bránil Dominiku

Video se připravuje ...

Ačkoli mu k narozeninám alespoň popřál, na odpověď stále čeká, a tak se radši ani neobtěžoval s jakýmkoli darem. „Vždycky jsem mu vymyslel super dárek, a sám jsem nic nedostal,“ podotkl Kalla v rozhovoru pro Expres.cz.

Zdá se, že jinak spolu rodina vychází, ale nevraživost mezi některými členy a slavnou osmašedesátkou vztahy v rodině poněkud ochlazuje. „Vztahy v rámci rodiny jsou dobré. Dědovi jsem zrovna předevčírem sestavoval novou postel a nikdo nic neříkal. A co se mojí mamky týče, ta nějaké usmiřování už vzdala,“ dodal Kalla.

Chyceno v síti - Veronika Kopřivová: Nabídky k sexu na Instagramu!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.