Jágr se zhrozil při pohledu na flek u ledu: Moje kafe! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Jágr se zhrozil při pohledu na flek u ledu: Moje kafe!

Jaromír Jágr
Jaromír Jágr (Svět motorů/Jiří Pekárek)

Je to známý milovník kávy. Jak si Jaromír Jágr (49) nedá během dne svých pár šálků, je nesvůj. Tohle s ním udělal pohled na oblíbený mok rozlitý na zimáku v Kadani přímo ve vrátkách z trestné lavice na led...

Vedoucí Kladno hrálo v sobotu proti poslednímu týmu první ligy (a nakonec tak tak udrželo výhru 3:2). „Je tu docela zima. Uvidíme, jak je velký hřiště, abych věděl, jak se mám rozcvičit,“ povídal »Džegr«, když pochodoval z kabiny na rozbruslení.

Jeho poněkud chladná nálada roztála ve chvíli, kdy spatřil flek ve dvířkách na ledovou plochu. „Ty vole, tady někdo rozlil moje kafe,“ smál se na celé kolo Jaromír, zatímco kolemjdoucí člen domácí klubu rozmrzele zahlásil: „Do pr...kvančic!“ Ono by ani nebylo překvapením, kdyby to kafíčko bylo skutečně Jágra.

Jaromír Jágr: Vím, že mě lidé za zády pomlouvali

Video se připravuje ...

Jeho spotřeba kofeinového nápoje jde do litrů. „Dám si jich deset denně. Nedokážu si představit, že ráno vstanu a nedám si kafe. Už se na to těším v pět hodin ráno, že ho budu mít za chvíli. Nemusí být moc silné, ale miluji to,“ řekl loni pro Olympijský podcast Radiožurnálu.

Chyceno v síti - Veronika Kopřivová: Nabídky k sexu na Instagramu!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.