Jágr a jeho nová láska řádili na lodi: Jiskření na Vltavě | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Jágr a jeho nová láska řádili na lodi: Jiskření na Vltavě

Jágr a jeho nová láska Dominika řádili na lodi.
Jágr a jeho nová láska Dominika řádili na lodi. (foto Instagram)

Dělají, jako že nic, a přitom... Hokejový virtuóz Jaromír Jágr (48) a jeho nová přítelkyně, modelka Dominika Branišová (25) by se samou láskou nejraději snědli. Lehkou muchlovačku předvedli i během plavby po Vltavě.

Na malé loďce spolu s nimi seděla partička kamarádů, z mostu jim mávaly skupinky turistů, kteří legendárního sportovce poznali, oni ale měli oči jen pro sebe. Krásná Domča se dokonce v jednu chvíli k Jardovi přilepila jako liána a ručkou mu něžně zkoumala stehenní sval, lehce zašmátrala i o kousíček dál...

Vémola s rodinou ve strachu. Všichni mají koronavirus! A Jágr konečně kápl božskou

Video se připravuje ...

I když slavný hokejista naoko soustředěně pozor krásy Prahy, erotické dusno se dalo krájet. To vše proběhlo během plavby, na níž Jágrův kámoš a obchodní partner Petr Větrovský slavil narozky a někteří z účastníků ji poté zdokumentovali na sociálních sítích. Třeba zpěvačka Olga Lounová, která si na chvíli zkusila i roli průvodkyni. „Jako musím říct, že máš ohromný štěstí, že máš skvělej hlas, protože tady tím by ses nemohla živit,“ vysmál se jí boss kladenských Rytířů. Jinak ale hltal jen svoji Dominiku. Tahle musí být ta pravá!

Legendární Jágr vtipně reaguje na píseň o něm. Miminko? Já si myslím, že to bude.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.