Podezřelé »ticho po pěšině«: Jágr a Dominika jsou už minulost? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Podezřelé »ticho po pěšině«: Jágr a Dominika jsou už minulost?

Jaromír Jágr
Jaromír Jágr (Blesk/Martin Sekanina)

Před legendární osmašedesátkou jsou hned dvě významná výročí. V únoru oslaví 49. narozeniny. Zároveň by si měl s Dominikou připít i na první společné výročí. Zvláštní ale je, že na sociálních sítích po nich už není ani stopa. Značí to nějaký problém?

Zatímco s Veronikou Kopřivovou (27) svůj společný život sdíleli, s Dominikou je to jiné. Jsou za tím společné neshody? Podle webu Expres.cz nikoliv. Spíš je za vším rozhodnutí více si střežit své soukromí, které zřejmě respektuje i půvabná brunetka. Ta si po odhalení vztahu s hokejovou legendou smazala všechny své účty na sociálních sítích a nové si pravděpodobně nezaložila. Nebo jsou jen pro hrstku vyvolených.

Legendární Jágr vtipně reaguje na píseň o něm. Miminko? Já si myslím, že to bude.

Video se připravuje ...

Společný snímek dvojice uveřejnila na profilu Jaromíra Jágra jen dvakrát. Poprvé ze společné večeře, která byla i oficiálním potvrzením vztahu, podruhé na koncertu kapely Kryštof. Od té doby je ticho. Hokejista se ale nejspíš jen přesytil odhalováním svého život. A Dominika proti tomu nebrojí. To by ale mohlo být spíše potvrzením vážnosti jejich vztahu. Třeba opravdu dojde i na společného potomka!



Přečtěte si
ivanak
7. 12. 2020 • 06:51

Do jeho soukromí nikomu nic není...je to pouze jeho věc..

mbmb
7. 12. 2020 • 05:24

dalsi dedecek hribecek na obzoru a la Karel Gott !!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.