Manželka hokejové legendy: Pochopte, že nechci být přirozená! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Manželka hokejové legendy: Pochopte, že nechci být přirozená!

Manželé Vladimír a Marie Růžičkovi
Manželé Vladimír a Marie Růžičkovi (Facebook)

Manželka hokejové legendy a bývalého trenéra hokejového národního týmu Vladimíra Růžičky (57) nepatří mezi ženy, které své úpravy obličeje tají či popírají. I když nemá problém jít s pravdou ven, na sociálních sítích čelí kritice.

Momentálně se snaží myslet pozitivně a nasávat vánoční atmosféru i přesto, že jí pandemie letos připravila o svůj velký sen – zřídit si mateřskou školku. „Nikdy tě nesmí opustit vánoční duch a nálada. Protože to sbližuje rodiny a vnáší do našich srdcí lásku a pohodu. Rodina je základ a zbytek, jako jsou falešní lidé, nepřející a rádoby kamarádi, ti jsou nepodstatní,“ citoval web Expres. cz facebookový příspěvek Marie Růžičkové.

Spolu s příspěvkem sdílela i selfie, kde pózuje ve vánočně laděném outfitu. Zatímco od přátel sklidila za fotku pochvalu, od jiných sledujících se pozitivních ohlasů nedočkala.„Dceru máte moc hezkou, ale vy vypadáte hrozně nepřirozeně a uměle. Falešný úsměv, umělé vlasy, řasy i nehty,“ komentovala fotku jedna sledující. V podobném duchu se nesly i další komentáře, což Marii nedalo a sama se do diskuse zapojila.

Sportovci na sítích: Fenin se ukázal v pyžamu, Švancara předvedl svoji chloubu

Video se připravuje ...

„Bože, lidi, že vás to baví, už konečně pochopte, já nechci být přirozená. Nesnáším přirozenost a úsměv není falešný, ale spokojený, paní odbornice,“ odvětila kritičce Marie. „Jsou Vánoce, a pokud má někdo potřebu v tuto dobu řešit ostatní, má sám problém a je to smutné,“ dodala Růžičková.

Jaromír Jágr: Vím, že mě lidé za zády pomlouvali

Video se připravuje ...



Přečtěte si
AHel
17. 5. 2023 • 14:47

Co blbnete, podívejte se na fotky, tak je ještě "dobrá" cca do 3 let holčičky to šlo, pak se zbláznila....

bublina09
29. 12. 2020 • 21:59

Ta je ale pitomá, že prý nechce být přiro­zená­....u­mělost jak z vosku figurína,tak vypadá vypadá a Růžička je taky pitomý, že naběhl takové štětce.

miroslava13
29. 12. 2020 • 11:51

že je ona umělá a cáklá, no dobře. je mladá. ale co ten Ružička? tak takhle dopadne starý chlap, když se vzhlídne v mladé. Je totálně trapný, trapný, trapný. a jestli si myslel, že se o něj bude starat až zestárne, tak se plete!!!!!

mbmb
29. 12. 2020 • 08:18

takova mlada zena musi najit styl Podivejte na Priscillu Presley na svatbe a pak az do dnesnich dnu -te nikdo nevypisuje

vemenozmojistary
28. 12. 2020 • 15:19

Hnusná je 🤮

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.