Vážně je vše v pořádku? Dovolenou s Vláďou Maruška Růžičková zamítla! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Vážně je vše v pořádku? Dovolenou s Vláďou Maruška Růžičková odpískala!

Vladimír Růžička bude nějakou dobu bez manželky.
Vladimír Růžička bude nějakou dobu bez manželky. (Koláž VIPsport)

Manželka hokejového kouče oslavila nedávno s mužem už čtyři roky od svatby. A i když je mezi Marií Růžičkou (33) a Vladimírem (58) údajně všechno sluncem zalité, společná dovolená se prý letos nekoná.

Maruška Růžičková se sice chystá s dcerkou do Turecka, její muž ovšem bude sedět doma! „Manžel na dovolenou s námi neletí, protože na to moc není. Tento týden letíme tedy s dcerou a mojí mámou do Turecka. Moc se těšíme. Vybírala jsem hotel tak, aby si to dcera užila," řekla pro ŽivotvČesku.cz  natěšená manželka hokejového trenéra.

Zároveň ještě zmínila, jak oslavili čtyřleté výročí. „My jsme to vzali tak nějak dohromady, protože jsme slavili naše výročí, pak narozeniny, svátek dcery, takže se to sešlo a manžel mi koupil dovolenou, ještě jsem dostala nový telefon a nějaký parfém a drobnosti. Dárky mě moc potěšily," svěřila se Marie Růžičková citovanému webu.

Marie Růžičková na stadionu: 



Přečtěte si
dametodokupy
24. 7. 2021 • 12:49

To snad neni živa paní, to je jen figurina, ne?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.